DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba, anakartımı sattığım için çıkarmak istiyorum fakat çok bilgim yok. Anakartımı nasıl çıkartabilirim?
Merhaba, anakartımı sattığım için çıkarmak istiyorum fakat çok bilgim yok. Anakartımı nasıl çıkartabilirim?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ekim 2023 #2 Köşelerdeki kısımlardan vidalarını yavaşça sökün, sonra bağlı SATA - güç kablosu varsa onları sökün ve yavaşça çıkarın anakartı.
Köşelerdeki kısımlardan vidalarını yavaşça sökün, sonra bağlı SATA - güç kablosu varsa onları sökün ve yavaşça çıkarın anakartı.
DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 ardanoir dedi: Köşelerdeki kısımlardan vidalarını yavaşça sökün, sonra bağlı SATA - güç kablosu varsa onları sökün ve yavaşça çıkarın anakartı. Genişletmek için tıkla... Hocam vidaları çıkardım fakat güç kablosu çıkmıyor bir türlü.
ardanoir dedi: Köşelerdeki kısımlardan vidalarını yavaşça sökün, sonra bağlı SATA - güç kablosu varsa onları sökün ve yavaşça çıkarın anakartı. Genişletmek için tıkla... Hocam vidaları çıkardım fakat güç kablosu çıkmıyor bir türlü.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ekim 2023 #4 24 pin güç kablosundan mı bahsediyorsunuz? O kablo sağlam takıldıysa sağa sola sarsarak çıkaracaksınız.
24 pin güç kablosundan mı bahsediyorsunuz? O kablo sağlam takıldıysa sağa sola sarsarak çıkaracaksınız.
DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 ardanoir dedi: 24 pin güç kablosundan mı bahsediyorsunuz? O kablo sağlam takıldıysa sağa sola sarsarak çıkaracaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam herşeyi denedim ya çok zor çıkmıyor.
ardanoir dedi: 24 pin güç kablosundan mı bahsediyorsunuz? O kablo sağlam takıldıysa sağa sola sarsarak çıkaracaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam herşeyi denedim ya çok zor çıkmıyor.