xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 13 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar, merhaba. Anakartı satacağım. Nasıl kargo yapmam gerek? Özellikle işlemci pinlerini nasıl korumaya alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2021
Arkadaşlar, merhaba. Anakartı satacağım. Nasıl kargo yapmam gerek? Özellikle işlemci pinlerini nasıl korumaya alırım?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Kasım 2021 #2 Şu tek tek patlatılan plastik şeyle iyice kapla (adını bilmiyorum) pizza kutusu büyüklüğünde bir kutuya koy. Edit: Adı balonlu naylonmuş
Şu tek tek patlatılan plastik şeyle iyice kapla (adını bilmiyorum) pizza kutusu büyüklüğünde bir kutuya koy. Edit: Adı balonlu naylonmuş
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 13 Kasım 2021 #3 xanax32 dedi: Arkadaşlar, merhaba. Anakartı satacağım. Nasıl kargo yapmam gerek? Özellikle işlemci pinlerini nasıl korumaya alırım? Genişletmek için tıkla... Statik poşete almanızı öneririm.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, merhaba. Anakartı satacağım. Nasıl kargo yapmam gerek? Özellikle işlemci pinlerini nasıl korumaya alırım? Genişletmek için tıkla... Statik poşete almanızı öneririm.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 13 Kasım 2021 #4 xanax32 dedi: Arkadaşlar, merhaba. Anakartı satacağım. Nasıl kargo yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kutu içeriğini komple koy. Kutuyu iyice sar, baloncuklu poşet olursa çok iyi olur. xanax32 dedi: Özellikle işlemci pinlerini nasıl korumaya alırım? Genişletmek için tıkla... Koruma kapağı yok mu?
xanax32 dedi: Arkadaşlar, merhaba. Anakartı satacağım. Nasıl kargo yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kutu içeriğini komple koy. Kutuyu iyice sar, baloncuklu poşet olursa çok iyi olur. xanax32 dedi: Özellikle işlemci pinlerini nasıl korumaya alırım? Genişletmek için tıkla... Koruma kapağı yok mu?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 13 Kasım 2021 #5 FurkannC dedi: Kutu içeriğini komple koy. Kutuyu iyice sar, baloncuklu poşet olursa çok iyi olur. Koruma kapağı yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok dostum hazır sistem ile geldi zamanında o yüzden yok.
FurkannC dedi: Kutu içeriğini komple koy. Kutuyu iyice sar, baloncuklu poşet olursa çok iyi olur. Koruma kapağı yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok dostum hazır sistem ile geldi zamanında o yüzden yok.