Anakart nasıl kullanıma hazır hale getirilir?

Mr.Valeska

Decapat
Asboard H61 1155p anakartını aldım. İ7 2600 işlemci, 4X2 DDR3 RAM ve RX570 ITX 4GB ile kullanacağım. Şu an kargoda olan ürünümün hatasız kullanılması için format atmadan nasıl kullanıma hazır hale getirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten birleşmeleri birleştirdiginiz zaman sistem birbirini tanımak için BiraZ geç açılır güncel bions varsa yükleye bilirsiniz isterseniz format atabilirsin bu keyfidir varsa güncelleme ler yükleyip devam edebilirsiniz dikkat edin ben yeni aldığım Kart kurarken yakmıştır

Zaten birleşmeleri birleştirdiginiz zaman sistem birbirini tanımak için BiraZ geç açılır güncel bions varsa yükleye bilirsiniz isterseniz format atabilirsin bu keyfidir varsa güncelleme ler yükleyip devam edebilirsiniz dikkat edin ben yeni aldığım Kart kurarken yakmıştır
ama şuan zaten çalışan bir sistem var anakart alıyorum, bunun driverlarını nasıl silebilirim?

Yeni sistemde temiz kurulum önerilir. Bence bu kadar üşenmeyin ama yok illa atmayacağım diyorsanız eski sürücüleri kaldırıp yenilerini kurmayı deneyebilirsiniz.
başka harddisk yok elimde, 1 tb dosya var. Format atamam yani.
Yeni sistemde temiz kurulum önerilir. Bence bu kadar üşenmeyin ama yok illa atmayacağım diyorsanız eski sürücüleri kaldırıp yenilerini kurmayı deneyebilirsiniz.
eski sürücüleri nereden görüntüleyebilirim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı