Ramiz çakır Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bunları anakartin ustunden mi takacagim vida ile yoksa altindan mı birleştireceğim?
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #2 Kasa ile teması engelleyip statik elektriği önlemek için olan bir şeylere benziyor. Daha önce hiç görmedim hangi anakarttan çıkmış bu böyle.
Kasa ile teması engelleyip statik elektriği önlemek için olan bir şeylere benziyor. Daha önce hiç görmedim hangi anakarttan çıkmış bu böyle.
for heo legi Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #3 Ramiz çakır dedi: Arkadaşlar bunları anakartin ustunden mi takacagim vida ile yoksa altindan mı birleştireceğim? Eki Görüntüle 2042691 Genişletmek için tıkla... Bende de var. Anakartın üzerine koyacaksın.
Ramiz çakır dedi: Arkadaşlar bunları anakartin ustunden mi takacagim vida ile yoksa altindan mı birleştireceğim? Eki Görüntüle 2042691 Genişletmek için tıkla... Bende de var. Anakartın üzerine koyacaksın.
Ramiz çakır Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 for heo legi dedi: Bende de var. Anakartın üzerine koyacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartın üstüne koyum monte ettım umarım anlatabilmişimdirr.
for heo legi dedi: Bende de var. Anakartın üzerine koyacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartın üstüne koyum monte ettım umarım anlatabilmişimdirr.