Anakart neden bozulur?

PSU: Corsair VS650 gri yeni versiyon.

Gigabyte B450M S2H anakartım var. Tamire gitti geldi. Geldigi gün tekrar bozuldu. Bilgisayari acma tusuna basiyorum, hiçbir tepki vermiyor. Hangi parça bozar anakarti?
PSU'dan kaynaklanıyor olabilir.

Ekran kartı veya anakart kısa devreye düştüyse anakart tetiklemeyebilir. CPU besleme soketine çıkarıp deneyin fanlar çalışır görüntü gelmezse anakart arızasıdır.

Her şeyi çıkartıp denedım herhangi bir tepki vermedi tek tek parcalari denedim yine de olmadı.

2 yıl oldu neredeyse ama neden şimdi ariza veriyor acaba.

Adam corsair diyo biri gidip kalitesiz diyo hey allahım. Tekrar tamire gönder çözüm yok bişey anakartı bozuyor bi donanım.

Çoğu defa güç kaynağı aşırı akım vs bozar anakartı... Birkaç defa bu durum yaşandıysa güç kaynağı ya da kasada bir yerde kısa devre birşeyler olabilir.

Çoğu defa güç kaynağı aşırı akım vs bozar anakartı... Birkaç defa bu durum yaşandıysa güç kaynağı ya da kasada bir yerde kısa devre bir şeyler olabilir.

Uzay montaj yaptım yine oldu yani PSU'dan şupheleniyorum baska parca bozmaz değil mi RAM ekran kartı?

CP-9020172-EU bizim de kullandığımız bir PSU ve sorun yaşamadık ama bu sizdeki PSU'nun sorunsuz olduğu anlamına gelmez. Anakartı genelde PSU bozar. PSU'nuzu servise yollamanızı önerebilirim.

CP-9020172-EU bizim de kullandığımız bir PSU ve sorun yaşamadık ama bu sizdeki PSU'nun sorunsuz olduğu anlamına gelmez. Anakartı genelde PSU bozar. PSU'nuzu servise yollamanızı önerebilirim.

Çok teşekkürler dediğinizi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…