Savas Tanrısı Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #11 Silinen üye dedi: RAM güzele benziyor.Frekansı da iyi.Anakart olarak yukarıda da belirttiğim gibi A88X-G43 FM2+ AMD A88X DDR3 2133MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakartı tercih edebilirim.Zaten bu işlemciler yeni olduğu için anakartlar fazla modeli yok.Başka satan yerlerde gördüm ama Vatan'da ki bu alıcaksan. Genişletmek için tıkla... Zaten her anakart uyumlu olmuyormuş duyduğuma göre.
Silinen üye dedi: RAM güzele benziyor.Frekansı da iyi.Anakart olarak yukarıda da belirttiğim gibi A88X-G43 FM2+ AMD A88X DDR3 2133MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakartı tercih edebilirim.Zaten bu işlemciler yeni olduğu için anakartlar fazla modeli yok.Başka satan yerlerde gördüm ama Vatan'da ki bu alıcaksan. Genişletmek için tıkla... Zaten her anakart uyumlu olmuyormuş duyduğuma göre.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #12 Aynen öyle.A10 serisi diğer serilere benzemez.İçinde bulunan ekran kartı da aynı şekilde diğerlerine göre daha iyi performans sağlıyor.
Aynen öyle.A10 serisi diğer serilere benzemez.İçinde bulunan ekran kartı da aynı şekilde diğerlerine göre daha iyi performans sağlıyor.
Savas Tanrısı Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #13 Silinen üye dedi: Aynen öyle.A10 serisi diğer serilere benzemez.İçinde bulunan ekran kartı da aynı şekilde diğerlerine göre daha iyi performans sağlıyor. Genişletmek için tıkla... A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakart'da uyumlu değil mi sizce ? SOKET FM2 Eğer uyumluysa bunu almaya karar verdim.
Silinen üye dedi: Aynen öyle.A10 serisi diğer serilere benzemez.İçinde bulunan ekran kartı da aynı şekilde diğerlerine göre daha iyi performans sağlıyor. Genişletmek için tıkla... A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakart'da uyumlu değil mi sizce ? SOKET FM2 Eğer uyumluysa bunu almaya karar verdim.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #14 Savas Tanrısı dedi: A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakart'da uyumlu değil mi sizce ? SOKET FM2 Eğer uyumluysa bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Uyumlu ancak hem bütçeniz hemde RAM slotu 2 ondan yoksa uyumlu.
Savas Tanrısı dedi: A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakart'da uyumlu değil mi sizce ? SOKET FM2 Eğer uyumluysa bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Uyumlu ancak hem bütçeniz hemde RAM slotu 2 ondan yoksa uyumlu.
Savas Tanrısı Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #15 Silinen üye dedi: Uyumlu ancak hem bütçeniz hemde RAM slotu 2 ondan yoksa uyumlu. Genişletmek için tıkla... Ram ( 2x4 ) Alıcam zaten en iyisi asus bence bana göre ondan alırım ayın 25 inde alıcam hepsini.
Silinen üye dedi: Uyumlu ancak hem bütçeniz hemde RAM slotu 2 ondan yoksa uyumlu. Genişletmek için tıkla... Ram ( 2x4 ) Alıcam zaten en iyisi asus bence bana göre ondan alırım ayın 25 inde alıcam hepsini.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #16 Savas Tanrısı dedi: Ram ( 2x4 ) Alıcam zaten en iyisi asus bence bana göre ondan alırım ayın 25 inde alıcam hepsini. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun.
Savas Tanrısı dedi: Ram ( 2x4 ) Alıcam zaten en iyisi asus bence bana göre ondan alırım ayın 25 inde alıcam hepsini. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun.
Savas Tanrısı Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #17 Silinen üye dedi: Tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağol