M muratsahin9 Kilopat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar ekran kartımı sattım. BIOS'dan onboard ekran kartını seçmeme rağmen görüntü vermiyor. Arkadaşın ekran kartı ile görüntü alabiliyorum fakat onboarddan görüntü alamıyorum. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2019
Arkadaşlar ekran kartımı sattım. BIOS'dan onboard ekran kartını seçmeme rağmen görüntü vermiyor. Arkadaşın ekran kartı ile görüntü alabiliyorum fakat onboarddan görüntü alamıyorum. Sebebi ne olabilir?
K kafası güzel teletabi Kilopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 844 Çözümler 6 30 Haziran 2019 #2 Anakartın marka modelini bilmeden bu soruyu kimse yanıtlayamaz. En fazla bios'u resetle diyebilirim.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 30 Haziran 2019 #3 Sistem özelliklerinizi belirtmelisiniz. Her işlemcide Entegre Grafik Unitesi olmaz.
M muratsahin9 Kilopat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2019 #4 kafası güzel teletabi dedi: Anakartın marka modelini bilmeden bu soruyu kimse yanıtlayamaz. En fazla bios'u resetle diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Anakart Gigabyte H81M-S2V, işemci i3 4130 önceden görüntü alırken şuan alamıyorum.
kafası güzel teletabi dedi: Anakartın marka modelini bilmeden bu soruyu kimse yanıtlayamaz. En fazla bios'u resetle diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Anakart Gigabyte H81M-S2V, işemci i3 4130 önceden görüntü alırken şuan alamıyorum.