T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Merhaba. Yeni bir ekran kartı alacaktım fakat işlemcimin değişmesi gerekiyormuş. Bende işlemci alacağım fakat anakartımın kaç pin oldğunu bilmiyorum. Hem işlemci hem de ekran kartı önerisi yapabilir misiniz? Bütçem 2000 TL civarı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-06-18 174607.png 12 KB · Görüntüleme: 134
Merhaba. Yeni bir ekran kartı alacaktım fakat işlemcimin değişmesi gerekiyormuş. Bende işlemci alacağım fakat anakartımın kaç pin oldğunu bilmiyorum. Hem işlemci hem de ekran kartı önerisi yapabilir misiniz? Bütçem 2000 TL civarı.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.243 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 18 Haziran 2022 #2 Soket LGA775. birazdan öneriyi yapacağım.
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 AriceN dedi: Soket LGA775. birazdan öneriyi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eğer ana kartım kötüyse ona görede anakart önerirseniz sevinirim.
AriceN dedi: Soket LGA775. birazdan öneriyi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eğer ana kartım kötüyse ona görede anakart önerirseniz sevinirim.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.243 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 18 Haziran 2022 #4 sahibinden.com user login www.sahibinden.com Şu ekran kartı. sahibinden.com user login www.sahibinden.com Şu işlemci. The Error dedi: Eğer ana kartım kötüyse ona görede anakart önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakart eski ancak 2000TL bütçe ile üçlü dizmek günümüz için imkansız denebilir.
sahibinden.com user login www.sahibinden.com Şu ekran kartı. sahibinden.com user login www.sahibinden.com Şu işlemci. The Error dedi: Eğer ana kartım kötüyse ona görede anakart önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anakart eski ancak 2000TL bütçe ile üçlü dizmek günümüz için imkansız denebilir.
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 AriceN dedi: sahibinden.com user login www.sahibinden.com Şu ekran kartı. sahibinden.com user login www.sahibinden.com Şu işlemci. Anakart eski ancak 2000TL bütçe ile üçlü dizmek günümüz için imkansız denebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunlar için psu m kaç w olması lazım.
AriceN dedi: sahibinden.com user login www.sahibinden.com Şu ekran kartı. sahibinden.com user login www.sahibinden.com Şu işlemci. Anakart eski ancak 2000TL bütçe ile üçlü dizmek günümüz için imkansız denebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunlar için psu m kaç w olması lazım.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.243 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 18 Haziran 2022 #6 250 ila 300W yeterli gelecektir.
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #7 AriceN dedi: 250 ila 300W yeterli gelecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim iyi günler.
AriceN dedi: 250 ila 300W yeterli gelecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim iyi günler.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.243 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 18 Haziran 2022 #8 The Error dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... İyi günler ben teşekkür ederim.
The Error dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... İyi günler ben teşekkür ederim.