Anakart pini nedir?

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selam bir anakart aldım ve aldığım kişi bana senin PSU'n 4 pinliymiş anakart 6 pin istiyormuş öyle dedi ve sistemi takıp gitti. Benim ne yapmam lazım? Aldığım sistem Ryzen 5 2600,3000 MHz 1x8 GB RAM ekran kartı benim eski sistemdekini taktık GTX 1060 6 GB adam hiç güven vermedi bana bunu çalıştırmadan bozuk olup olmadığını nasıl anlarım? Ya da anlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle anakart bağlamak için PSU'ya pin gidiyor eğer PSU da pin sayısı az ise ya PSU'ya uygun işlemci ya da işlemcinin pin sayısına uygun PSU alman lazım.

Şimdi şöyle anakart bağlamak için PSU'ya pin gidiyor eğer PSU da pin sayısı az ise ya PSU'ya uygun işlemci ya da işlemcinin pin sayısına uygun PSU alman lazım.
Hocam anlamıyorum bu bilgisayar işlerinden 600 watt almam lazım psu ne yapacağımı bilmiyorum bilgili birisinden yardım almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…