EsDeatH2 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #11 tahm oynuyom dedi: Ne yapmaya karar verdiniz son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Kral sakin adam daha 15 dk önce yazmış
tahm oynuyom dedi: Ne yapmaya karar verdiniz son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Kral sakin adam daha 15 dk önce yazmış
Kratosun Yoldaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 184 9 Temmuz 2023 #12 tahm oynuyom dedi: Ne yapmaya karar verdiniz son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Henüz amcama söylemedim bu saatte ararsam sövüp kapatırlar.
tahm oynuyom dedi: Ne yapmaya karar verdiniz son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Henüz amcama söylemedim bu saatte ararsam sövüp kapatırlar.
tahm oynuyom Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1.160 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2023 #13 Kratosun Yoldaşı dedi: Henüz amcama söylemedim bu saatte ararsam sövüp kapatırlar. Genişletmek için tıkla... Aldıgnız anakart ve işlemci nedir hocam merak ettim.
Kratosun Yoldaşı dedi: Henüz amcama söylemedim bu saatte ararsam sövüp kapatırlar. Genişletmek için tıkla... Aldıgnız anakart ve işlemci nedir hocam merak ettim.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.202 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #14 Kratosun Yoldaşı dedi: Henüz amcama söylemedim bu saatte ararsam sövüp kapatırlar. Genişletmek için tıkla... Babana söyledin mi? Baban kardeşi olarak konuşsun amcanla.
Kratosun Yoldaşı dedi: Henüz amcama söylemedim bu saatte ararsam sövüp kapatırlar. Genişletmek için tıkla... Babana söyledin mi? Baban kardeşi olarak konuşsun amcanla.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #15 Bana yapsa herhalde bodruma bağlayıp kayıp ilanı verirdim ki benden şüphelenmesinler. (!) Geçmiş olsun.
Bana yapsa herhalde bodruma bağlayıp kayıp ilanı verirdim ki benden şüphelenmesinler. (!) Geçmiş olsun.
Kratosun Yoldaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 184 9 Temmuz 2023 #16 SEMIKAANCAKIR dedi: Kuzanin kaç yaşında? Genişletmek için tıkla... 11 yaşında tahm oynuyom dedi: Aldıgnız anakart ve işlemci nedir hocam merak ettim. Genişletmek için tıkla... Asus tuf b550m
SEMIKAANCAKIR dedi: Kuzanin kaç yaşında? Genişletmek için tıkla... 11 yaşında tahm oynuyom dedi: Aldıgnız anakart ve işlemci nedir hocam merak ettim. Genişletmek için tıkla... Asus tuf b550m
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #17 Kratosun Yoldaşı dedi: 11 yaşında Genişletmek için tıkla... Aferin ona, anakartı kuzenine verirsin babası sıfırını alır.
Kratosun Yoldaşı dedi: 11 yaşında Genişletmek için tıkla... Aferin ona, anakartı kuzenine verirsin babası sıfırını alır.
Kratosun Yoldaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 184 9 Temmuz 2023 #18 Anakartı iade etmem mümkün değil diye tahmin ediyorum. İğneyle çıkarılacak gibi değilki. totra_proska dedi: Aferin ona, anakartı kuzenine verirsin babası sıfırını alır. Genişletmek için tıkla... Sorsan ailede pcden en çok anlayan kişi o
Anakartı iade etmem mümkün değil diye tahmin ediyorum. İğneyle çıkarılacak gibi değilki. totra_proska dedi: Aferin ona, anakartı kuzenine verirsin babası sıfırını alır. Genişletmek için tıkla... Sorsan ailede pcden en çok anlayan kişi o
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.202 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #19 Kratosun Yoldaşı dedi: 11 yaşında Genişletmek için tıkla... 11 yaşındaki çocuk neden sistem toplamaya girişirki arkadaş.
Kratosun Yoldaşı dedi: 11 yaşında Genişletmek için tıkla... 11 yaşındaki çocuk neden sistem toplamaya girişirki arkadaş.
tahm oynuyom Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1.160 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2023 #20 Kratosun Yoldaşı dedi: Anakartı iade etmem mümkün değil diye tahmin ediyorum. İğneyle çıkarılacak gibi değilki. Genişletmek için tıkla... Resim atma şansınız var mıdır?
Kratosun Yoldaşı dedi: Anakartı iade etmem mümkün değil diye tahmin ediyorum. İğneyle çıkarılacak gibi değilki. Genişletmek için tıkla... Resim atma şansınız var mıdır?