Anakart pinlerinin tamiri nerede yapılır?

KindOfEmre

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
Merhaba, Sahibinden'den satışa koyduğum anakartı soket kapağı kapalı çift kutu şekilde gönderdim. Buna rağmen Yurtiçi Kargo soketi mahfetmiş. Birçok oin yamuldu. Kısaca anakartım çöp oldu. Alıcı da anakartı iade etti. Gerekli merciilere şikayette bulundum ama bu anakartın soketinin tamiri mümkün mü? Konya'da yaşıyorum burada bunun tamirini yapabilecek yer olduğunu sanmıyorum ama İstanbul'da bildiğiniz soket hasarı tamiri yapan yer var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Soket Hasarı.jpg
    199,8 KB · Görüntüleme: 40
Dostum olaydan bağımsız aynı olay başıma geldi fakat alıcı yanlış şekilde işlemciyi oturtmaya çalıştığı için benim bir kaç pinim yamuldu ve kırıldı. Yüksek ihtimalle böyle olmuştur. İnternette bilgisayarlab denilen bir yer görmüştüm bir bakabilirsin.

Cevap için teşekkür ederim. Başta benden alıcıdan şüphelendim ama alıcının suçu değil gibi. Adamın eline daha işlemcisi gelmemiş. Bir de soket kapağının yerine düzgün oturmadığını fark ettim. Yüksek ihtimal bu hasar kargoda meydana geldi. Birazdan kargo şubesine gidip tazminat talebinde bulunacağım. Umarım lehime sonuçlanır. Bir daha da asla Param Güvende ile bir şey satmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…