Cckmsb Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 4 3 Nisan 2020 #1 Merhaba iyi günler, benim bilgisayarı Switch kısımlarını söktüm ama takması nasıl oluyor unuttum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fotoğrafını bırakıyorum ekte Dosya Ekleri 15859282129227990253857244881854.jpg 1,1 MB · Görüntüleme: 214 15859283149143492787856098459382.jpg 1 MB · Görüntüleme: 79
Merhaba iyi günler, benim bilgisayarı Switch kısımlarını söktüm ama takması nasıl oluyor unuttum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fotoğrafını bırakıyorum ekte
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.091 Makaleler 7 Çözümler 23 3 Nisan 2020 #2 Anakartın üstüne bir şeması olması lazım. Oranın fotoğrafını atar mısınız? Ve lütfen pinlerin fotoğrafını düzgün atın. Anakartın üstünde yoksa kitapçığında vardır. Kitapçığı sizde yoksa internet sitesinde vardır. Artı 0 Eksi
Anakartın üstüne bir şeması olması lazım. Oranın fotoğrafını atar mısınız? Ve lütfen pinlerin fotoğrafını düzgün atın. Anakartın üstünde yoksa kitapçığında vardır. Kitapçığı sizde yoksa internet sitesinde vardır.
KS KS Cckmsb Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 4 3 Nisan 2020 #3 FantastikTürk dedi: Anakartın üstüne bir şeması olması lazım. Oranın fotoğrafını atar mısınız? Ve lütfen pinlerin fotoğrafını düzgün atın. Anakartın üstünde yoksa kitapçığında vardır. Kitapçığı sizde yoksa internet sitesinde vardır. Genişletmek için tıkla... Malesef anakart üzerinde şema yok. Eski olduğu için kitapçığıda yok. Artı 0 Eksi
FantastikTürk dedi: Anakartın üstüne bir şeması olması lazım. Oranın fotoğrafını atar mısınız? Ve lütfen pinlerin fotoğrafını düzgün atın. Anakartın üstünde yoksa kitapçığında vardır. Kitapçığı sizde yoksa internet sitesinde vardır. Genişletmek için tıkla... Malesef anakart üzerinde şema yok. Eski olduğu için kitapçığıda yok.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.091 Makaleler 7 Çözümler 23 3 Nisan 2020 #4 Dediğim gibi anakartın kendi sitesinde kullanma kılavuzunda vardır. Anakart modelini yazar mısınız? Artı 0 Eksi
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 3 Nisan 2020 #5 Cckmsb dedi: Merhaba iyi günler, benim bilgisayarı Switch kısımlarını söktüm ama takması nasıl oluyor unuttum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fotoğrafını bırakıyorum ekte Genişletmek için tıkla... Kısa devre yaptırarak güç butonunu bulun ve oraya takın açma kapama tuşunu. Artı 0 Eksi
Cckmsb dedi: Merhaba iyi günler, benim bilgisayarı Switch kısımlarını söktüm ama takması nasıl oluyor unuttum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fotoğrafını bırakıyorum ekte Genişletmek için tıkla... Kısa devre yaptırarak güç butonunu bulun ve oraya takın açma kapama tuşunu.
KS KS Cckmsb Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 4 4 Nisan 2020 #6 Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ilginiz için sorunu çözdüm en kısa sürede burdan bağlantı fotoğrafını paylaşacağım başka arkadaşlara faydası olur. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ilginiz için sorunu çözdüm en kısa sürede burdan bağlantı fotoğrafını paylaşacağım başka arkadaşlara faydası olur.