A alucrali28 Zeptopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Ekran kartı Geforce GTX 1050 ti Anakart H110M4 _ c 2h sata 6 GB İşlemci İ 5 7500 H110 m 4 _ C2h adlı anakartimi tornavidayla çalıştırmak istiyorum fakat olmuyor. Not: YouTube ve benzeri sitelere baktım Power yazısı yazmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
H110 m 4 _ C2h adlı anakartimi tornavidayla çalıştırmak istiyorum fakat olmuyor. Not: YouTube ve benzeri sitelere baktım Power yazısı yazmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
ssgore Centipat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 607 Çözümler 26 1 Ocak 2025 #11 alucrali28 dedi: Dediğiniz gibi tornavidayla dokunuyorum olmuyor Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntınız başka hocam. "Açma kapama tuşu olmadan nasıl açarım?" sorusunun cevabı her anakart için bir adet ama "Bilgisayarım neden açılmıyor?" sorusunun milyon tane cevabı var ne yazık ki. Artı 0 Eksi
alucrali28 dedi: Dediğiniz gibi tornavidayla dokunuyorum olmuyor Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntınız başka hocam. "Açma kapama tuşu olmadan nasıl açarım?" sorusunun cevabı her anakart için bir adet ama "Bilgisayarım neden açılmıyor?" sorusunun milyon tane cevabı var ne yazık ki.