Merhaba arkadaşlar bilgisayarım kötü iyileştirmek istiyorum. Bios update yaptım fx 6300 alıcam. Bendede 4 gb ddr3 1333 mhz kingston ram var hazırda. İşlemci kötü diye kullanılmıyor. (not:ddr2 yerini görüp olmaz demeyin combo anakart ddr2 ve ddr3 yuvaları var) eğer anakartta işlemci desteği gibi ram desteğide varsa kingston 4 gb ddr3 1333mhz buna uyar mı? (link:asrock > n68c-gs fxlütfen yardım edin.
Çok teşekkür ederim sonunda birisinden rahatlatıcı bir laf duydum. Babama sistemi güçlendireceğim dediğimde uymaz muymaz felan diyordu şuan hazırlıklara başlıcam o zaman
Anakartınız DDR3 1600Mhz'e kadar destekliyor. Tabi ki 4GB DDR3 1333Mhz'lik bellekler uyacaktır. Fakat DDR2-DDR3 kombinasyonu ile değilde DDR3-DDR3 ya da DDR2-DDR2 Şeklinde RAM'leri takarsanız daha sağlıklı olacaktır.
Zaten direk ddr2 bellekleri alıp çöpe atmayı düşünüyordum. 4 gb ddr3 1333mhz ram hazır takılmayı bekliyor. O zaman işlemciyi aldığım gibi belleğide takıcam.
zaten direk ddr2 bellekleri alıp çöpe atmayı düşünüyordum 4 gb ddr3 1333mhz ram hazır takılmayı bekliyor o zaman işlemciyi aldığım gibi belleğide takıcam