Anakart Sata Giriş Yuvası Nereden Temin Edilir?

gumus98

Hectopat
Yer
Hatay/Samandağ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Arkadaşlar bildiğiniz üzere sata kablolarında ufak bir kilit mekanizması mevcut.
Elimde olmayan sebeplerden birileri sata kablosunu kilit bölgesine bastırmadan çekmiş, dişi sata girişinin yuvası olan bölge (etkileşimin olduğu teller hariç, yuvanın bakır telleri duruyor) nereden elde edilebilir?
O plastik olan anakart dişi sata giriş yuvasını nerede bulabilirim illa satın almam mı gerekir?
İlgilenenlere teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdığın samimi olduğun bir bilgisayarcı var ise kesinlikle elinde eski anakartlar vardır onlardan sökebilirsin ama sağlam bir lehimi var benim de başıma kondansatörleri kırdığım da başıma gelmişti geçmiş olsun.

Kardeşim aynen de öyle oldu bir bilgisayarciya gittim ucret dahi istemeden bana bi anakart verdi hasarli bisey ama suan isime yarar.

Aslında onu kaybetme yarın bir gün kondansatör bozulur şişer ise bulamıyorsun piyasa da aynı değerler de işine yarayabilir söker kendi anakartına veya başka bir şeye takma şansın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…