kaannbilge Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 145 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2019 #1 Microsoft sitesinden orijinal aldığım Windows’u kullanıyorum. Anakartımı satmayı düşünüyorum. İçinden Windows’u nasıl silerim? Yeni anakarta nasıl geçiririm?
Microsoft sitesinden orijinal aldığım Windows’u kullanıyorum. Anakartımı satmayı düşünüyorum. İçinden Windows’u nasıl silerim? Yeni anakarta nasıl geçiririm?
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2019 #2 OEM ise geçiremezsiniz diye biliyorum.
M mcmillian Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 473 Çözümler 7 25 Mart 2019 #3 Bios'a gömülü lisans kodunu cmd kodlarıyla silerek yapabilirsiniz.
kaannbilge Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 145 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2019 #4 OEM değil. Microsoft üzerinden aldım. mcmillian dedi: Bios'a gömülü lisans kodunu cmd kodlarıyla silerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bu işlem?
OEM değil. Microsoft üzerinden aldım. mcmillian dedi: Bios'a gömülü lisans kodunu cmd kodlarıyla silerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bu işlem?