Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 8 Ocak 2019 #21 TUF B450-Plus alın. MSI'ın Gaming Plus ibareli anakartları gerçekten de çok boş duruyor.
TheMudur Hectopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 764 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2019 #22 B450 Aorus Pro Wifi modeli hocam ATX versiyon. Bu anakart: GIGABYTE B450 AORUS PRO WIFI (rev. 1.0) AM4 AMD B450 SATA 6Gb/s USB 3.1 HDMI ATX AMD Motherboard - Newegg.com
B450 Aorus Pro Wifi modeli hocam ATX versiyon. Bu anakart: GIGABYTE B450 AORUS PRO WIFI (rev. 1.0) AM4 AMD B450 SATA 6Gb/s USB 3.1 HDMI ATX AMD Motherboard - Newegg.com
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 8 Ocak 2019 #23 Aorus Pro modelleri de alınabilir. Yeterki m-ATX almayın.
TheMudur Hectopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 764 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2019 #24 Spotter dedi: Aorus Pro modelleri de alınabilir. Yeterki m-ATX almayın. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ama gerek kalmadı B450 Tomahawk devam edeceğim. Ürünün garantisi yokmuş.
Spotter dedi: Aorus Pro modelleri de alınabilir. Yeterki m-ATX almayın. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ama gerek kalmadı B450 Tomahawk devam edeceğim. Ürünün garantisi yokmuş.
mrBang Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 8 Ocak 2019 #25 Spotter dedi: Aorus Pro modelleri de alınabilir. Yeterki m-ATX almayın. Genişletmek için tıkla... mAtx neden alınmayacakmış onu anlamadım açar mısınız örnekleyerek? TheMudur dedi: B450 Aorus Pro Wifi modeli hocam ATX versiyon. Bu anakart: GIGABYTE B450 AORUS PRO WIFI (rev. 1.0) AM4 AMD B450 SATA 6Gb/s USB 3.1 HDMI ATX AMD Motherboard - Newegg.com Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım Pro Wifi modeli alınır tabi neden alınmasın. Bendekinin dolu hali.
Spotter dedi: Aorus Pro modelleri de alınabilir. Yeterki m-ATX almayın. Genişletmek için tıkla... mAtx neden alınmayacakmış onu anlamadım açar mısınız örnekleyerek? TheMudur dedi: B450 Aorus Pro Wifi modeli hocam ATX versiyon. Bu anakart: GIGABYTE B450 AORUS PRO WIFI (rev. 1.0) AM4 AMD B450 SATA 6Gb/s USB 3.1 HDMI ATX AMD Motherboard - Newegg.com Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım Pro Wifi modeli alınır tabi neden alınmasın. Bendekinin dolu hali.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 8 Ocak 2019 #26 mrBang dedi: mAtx neden alınmayacakmış onu anlamadım açar mısınız örnekleyerek? Yanlış anlamışım Pro Wifi modeli alınır tabi neden alınmasın. Bendekinin dolu hali. Genişletmek için tıkla... m-ATX form faktörlü anakartlar ATX anakartlara göre daha sınırlı ve az özellikşere sahip. Konsept normal bir kasa ise ATX anakartlar tercih edilmeli. TheMudur dedi: Sağolun hocam ama gerek kalmadı B450 Tomahawk devam edeceğim. Ürünün garantisi yokmuş. Eki Görüntüle 358225 Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem Nanokatalog üzerinden alın. Aorus Pro WIFI modelini. Son düzenleme: 8 Ocak 2019
mrBang dedi: mAtx neden alınmayacakmış onu anlamadım açar mısınız örnekleyerek? Yanlış anlamışım Pro Wifi modeli alınır tabi neden alınmasın. Bendekinin dolu hali. Genişletmek için tıkla... m-ATX form faktörlü anakartlar ATX anakartlara göre daha sınırlı ve az özellikşere sahip. Konsept normal bir kasa ise ATX anakartlar tercih edilmeli. TheMudur dedi: Sağolun hocam ama gerek kalmadı B450 Tomahawk devam edeceğim. Ürünün garantisi yokmuş. Eki Görüntüle 358225 Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem Nanokatalog üzerinden alın. Aorus Pro WIFI modelini.
Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2019 #27 tuniqurem dedi: Anakartlar arasında sadece 1 tane ekran kartı yuvası farkı olduğunu mu söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1 ekran kartı slotu ve 2 de RAM slotu eksik evet. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2019
tuniqurem dedi: Anakartlar arasında sadece 1 tane ekran kartı yuvası farkı olduğunu mu söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1 ekran kartı slotu ve 2 de RAM slotu eksik evet.
polat.fatihi Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2019 #28 TheMudur dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam 6 ay önce çıkmış bir kart, nasıl eski olabiliyor? Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Haklısın yanlış bilgilendirme yapmışım zaten Türk ceza kanunu uyarı verdi.
TheMudur dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam 6 ay önce çıkmış bir kart, nasıl eski olabiliyor? Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Haklısın yanlış bilgilendirme yapmışım zaten Türk ceza kanunu uyarı verdi.
RealOmer Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 604 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Otomotiv Mühendisi 9 Ocak 2019 #29 Sınıfın en dolu anakartı asus strix b450-f gamingtir. Kendim ryzen 5 2600 ile kullanıyorum. Msi garantisi ve servisi kötü. Gigabyte tın biosu sıkıntılı. Asus her şeyi iyi.
Sınıfın en dolu anakartı asus strix b450-f gamingtir. Kendim ryzen 5 2600 ile kullanıyorum. Msi garantisi ve servisi kötü. Gigabyte tın biosu sıkıntılı. Asus her şeyi iyi.
mrBang Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 13 Ocak 2019 #30 Ben şahsen Aorus B450 M kullanıyorum. Tavsiye ederim.