Anakart Seçimi - MSI vs ASUS

RecepY.

Hectopat
Yer
Burdur
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba saygı değer okurlar;
İçinden çıkılmaz bir durumdayım. Anakart satın almak istiyorum ama MSI ve Asus arasında gidip geliyorum. Bütçe hiç sıkıntı değil, fiyatı ne olursa olsun fark etmez. Şöyle canavar bir ekran kartı marka ve modeli istiyorum, hatta olabilecek en iyisini. Sizlerin arasında mutlaka bana tavsiye verebilecek birisi olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açıyorum. Lütfen yardım edin.

Bu arada sistem özelliklerimden kısaca bahsetmek gerekirse;
  • Ekran kartı: Nvıdıa Titan X(Pascal)
  • Ram: Gskill Trident Z 64gb
  • İşlemci:İntel Core i7 6950X 3.00GHz 25M
  • Ssd: Samsung 950 Pro 512gb*2
  • Hdd: WD 3.5 Black 4tb

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu öneririm. Oldukça iyi bir anakart. Tüm oyun donanımlarını karşılar. Ekran kartı olarak en iyisini seçmişsiniz zaten. Onu da Asus alın hem takım olurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir anakart gibi duruyor, istediğim gibi lakin kafamı karıştıran bir soru var;
Yazılım mühendisliği okuyorum, yaklaşık sisteme 26.000 tl falan harcadım, almışken piyasada 1. sırayı kapan anakartı satın alacağım demiştim. Ne yaptım ettim 3 günümü
harcadım. Gel gör ki bulamadım, yani sorum şu: İsteklerimi karşılayacağından emin misiniz?

Ses konusunda çok iyidir. O.c yapacaksanız iyi bir soğutmanız varsa emin olun yarı yolda bırakmaz. Sanırım anakart E-atx. Bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Ayrıntılı bilgi için Asus un sitesinden bakabilirsiniz.

Zalman Reserator 3 Max Çift Fanlı soğutma satın almıştım. Sizce yeterli olur mu?

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON veya @kaanguven arkadaşımızın attığı anakartı alabilirsin. İkisinin performansı aynı. Hangisi güzel geldiyse gözüne onu al.

Yardılarınız için teşekkür ederim. Ufkumu açtınız. Marka ve modeller arasında baya bir gidip gelmiştim.

Almış olduğunuz soğutucu oldukça iyi. Herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum

Bu soğutucu yeterli ama paranız varsa Corsair H110i veya Silverstone Tundra TD02-E önerimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…