amar84
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Tiyatro-Sinema Oyuncusu
Merhaba arkadaşlar benim sorunum 6 ay önce Msı z97 gaming 3 anakart aldım.
Anakartın 3 ve 4. slotları çalışmıyordu ancak internetten kazanan biri olarak anakartın serviste bekleme süresini göze alamadığım için 1 ve 2. slotlarla idere ettim.
İşlemci olarak i7 4790 almıştım stok fan kullanıyordum ve hala kullanıyorum.
...
İlk kurarken termal macunu tam yaymamışım sanırım ufaktan işlemciyi tutan demirlerin oralar is tutmuş yani ısı izi.
Bugü macunu değiştirdim (Sıcaklık boşta 45 civarı yükte 65 civarı) Bu altı ay içinde geçen hafta film izlerken ekran kararıp tabiri caizse çozurdama sesi çıktı ve dondu ses devam etti.
Reset attım. Birde Msı Commend Canter programını çalıştırdığımda bir çızırdama sesi ile başlıyor program buda beni baya huzursuz ediyor.
Kartı Servise gönderip 15 gün beklemek istemiyorum bu yüzden Msı z97 Gamig 5 alıp birde fan almak sonra da bu kartı servise gönderip geldikten sonrada satmak gibi bir düşüncem var sizce mantıklımı değil mi?
İşlemcide belli belirsiz bi yanma izide var.
Termal macunun değmediği kısımlarda.
İşi iyi bilen birileri akıl verirse sevinirim.
Anakartın 3 ve 4. slotları çalışmıyordu ancak internetten kazanan biri olarak anakartın serviste bekleme süresini göze alamadığım için 1 ve 2. slotlarla idere ettim.
İşlemci olarak i7 4790 almıştım stok fan kullanıyordum ve hala kullanıyorum.
...İlk kurarken termal macunu tam yaymamışım sanırım ufaktan işlemciyi tutan demirlerin oralar is tutmuş yani ısı izi.
Bugü macunu değiştirdim (Sıcaklık boşta 45 civarı yükte 65 civarı) Bu altı ay içinde geçen hafta film izlerken ekran kararıp tabiri caizse çozurdama sesi çıktı ve dondu ses devam etti.
Reset attım. Birde Msı Commend Canter programını çalıştırdığımda bir çızırdama sesi ile başlıyor program buda beni baya huzursuz ediyor.
Kartı Servise gönderip 15 gün beklemek istemiyorum bu yüzden Msı z97 Gamig 5 alıp birde fan almak sonra da bu kartı servise gönderip geldikten sonrada satmak gibi bir düşüncem var sizce mantıklımı değil mi?
İşlemcide belli belirsiz bi yanma izide var.
Termal macunun değmediği kısımlarda.
İşi iyi bilen birileri akıl verirse sevinirim.