T Tarık Yeşil Kilopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar sorum başlıkta yazdığı gibi "Anakart şifresi nasıl kaldırılır ? ". Yardımcı olur musunuz ? Not: Anakart şifresini biliyorum. Anakartım Asus H61 M-A USB 3.0
Arkadaşlar sorum başlıkta yazdığı gibi "Anakart şifresi nasıl kaldırılır ? ". Yardımcı olur musunuz ? Not: Anakart şifresini biliyorum. Anakartım Asus H61 M-A USB 3.0
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2014 #2 Bios pilini çek-tak düzelir .
T Tarık Yeşil Kilopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #3 FireStorm dedi: Bios pilini çek-tak düzelir . Genişletmek için tıkla... Dostum şifreyi biliyorum.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2014 #4 Tarık Yeşil dedi: Dostum şifreyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum . Ama olsun sen yinede Bios pilini çıkartıp 30 dk beklet. Tabi bunun için anakart 24 pin bağlantısınıda çekmen lazım.
Tarık Yeşil dedi: Dostum şifreyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum . Ama olsun sen yinede Bios pilini çıkartıp 30 dk beklet. Tabi bunun için anakart 24 pin bağlantısınıda çekmen lazım.