Anakart sitesinden hangi sürücüler indirilmeli?

Erenw05

Hectopat

İşin içinden çıkamadım vallahi dostlar, anakartın sitesinde gördüğünüz gibi SATA RAID/AHCI diye bir sürücü ve uygulama var. Bunlar ne oluyor? Driver indireceğim de bunları da mi indirmeliyim? Chipseti AMD sitesinden indireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çipseti AMD'den indir, ekran kartı sürücüsünü de üreticinin sitesinden indir. Gerisini Windows Update'e bırak, o halleder.

Bende öyle düşünmüştüm ama önceki açtığım konuda hepsini indirmem söylendi ben Driver'lerden pek anlamıyorum ekran kartını hallettim kolaydı cipseti de AMD'den indirecegim ama bu SATA, lan, ses kartı falan anlamadım hayır yani PC'de sorun yok hiç Windows halleder sanırım değil mi?

Sanırsam ordaki + işaretlerinden tek tek en güncelini indiriyorsun.

W10 kuruluysa hiçbiri. Değilse W10 kurup internete bağlaman yeterli.

Sadece ekran kartı ve chipset kurmam gerekir değil mi 1 haftadir kullanıyorum PC'yi ekran kartı kurulu ama hiç chipsetle falan uğraşmadım yeni öğrendim öyle bir şey olduğunu

Hallediyor hepsini. Bıraksan ekran kartını bile kuruyor.

Arama yerine Windows Update yaz, kontrol et. Güncelsin deyip bir şey indirmezse aygıt yöneticisine bak. Her şey tanınmış mı diye, soru işareti ünlem var mı falan bak.

Windows Update'lerin hepsini indirdim, Ünlem işareti de yok aygıt yöneticisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…