Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Merhaba arkadaşlar, şu sıra adam akıllı hiçbir anakartın stoğu bulunmuyor. 5 yerden toplamda 3 farklı ürünü 5 defa sipariş ettim 4'ü iptal oldu ve en son işlemci uyumluluk listesinde 1600AF modelini göremediğim X570 anakart sipariş ettim. Çalışmazsa da sıfır aldığım işlemciyi satıp gidip tekrar sıfırdan 3. nesil işlemci almayı planlıyorum.
Artık o raddeye geldim ve anakart gördükçe kusasım geliyor
Mevcut anakartım arızalandığı için bir hata edip iadesini istemiştim. Ah şimdiki aklım olsaydı da tamirini kabul etseydim.
Bu stok problemleri ne zaman aşılır herhangi bir düşüncesi olan var mı? Tek isteğim 1600AF uyumlu 1220 ses yongasına sahip, ARGB bağlantıları bulunan bir anakart. Ne çok kötü ne de 2-3K'lık pahalı bir anakart olsun istiyorum. Artık hiçbir detayına bakmıyorum bile yeter ki çalışsın o raddeye geldim.
Kredi kartı ekstresi aldı başını gitti, bir yandan sipariş bir yandan ise iade gelip duruyor
Bir çözüm yolu aktarın arkadaşlar, belli ki bir şeyleri yanlış yapıyorum.
Artık o raddeye geldim ve anakart gördükçe kusasım geliyor
Bu stok problemleri ne zaman aşılır herhangi bir düşüncesi olan var mı? Tek isteğim 1600AF uyumlu 1220 ses yongasına sahip, ARGB bağlantıları bulunan bir anakart. Ne çok kötü ne de 2-3K'lık pahalı bir anakart olsun istiyorum. Artık hiçbir detayına bakmıyorum bile yeter ki çalışsın o raddeye geldim.
Kredi kartı ekstresi aldı başını gitti, bir yandan sipariş bir yandan ise iade gelip duruyor
Son düzenleme: