whywouldnt
Centipat
Hayırlı olsun hocam.
Selam, ilk satın aldığım anakart buydu. Bozulup servise gitti ve değişimi yapılamadığından iadesini istemiştim. Teslim tarihi çok geç görünüyor ancak el mahkum bunu da sipariş ettim.Hocam şu anakart bahsettiğim anakart kendim için bakarken buldum. Asrock B450 Pro4 800-900 lira arasında satılırken bu fiyata oldukça uygun geldi. Güç beslemesi olarak tabi ki bu anakartlar X570 ile kıyaslanamaz ama 1600 için yeterli seviyede O.C. de yapılabilir ve dolu bir kart. ASUS B450-F Gaming'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğiniz şartlara da uygun. Eğer diğer siparişlerde aksaklık çıkarsa bu anakarta yönelirsiniz. Fazla masraf etmemiş olursunuz.Gigabyte B450 AORUS PRO AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı
Gigabyte B450 AORUS PRO AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Fark etmemişim Aorus Pro linkini senin paylaştığınıBunlar da gelmezse ikinci ele bakmaktan başka çare kalmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.