Anakart Stoklarında Yaşanan Problem

Hocam şu anakart bahsettiğim anakart kendim için bakarken buldum. Asrock B450 Pro4 800-900 lira arasında satılırken bu fiyata oldukça uygun geldi. Güç beslemesi olarak tabi ki bu anakartlar X570 ile kıyaslanamaz ama 1600 için yeterli seviyede O.C. de yapılabilir ve dolu bir kart. ASUS B450-F Gaming'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğiniz şartlara da uygun. Eğer diğer siparişlerde aksaklık çıkarsa bu anakarta yönelirsiniz. Fazla masraf etmemiş olursunuz.
Selam, ilk satın aldığım anakart buydu. Bozulup servise gitti ve değişimi yapılamadığından iadesini istemiştim. Teslim tarihi çok geç görünüyor ancak el mahkum bunu da sipariş ettim.
3 iade aldım, servis onayı ile 4. iade geliyor.
5. siparişim aşağıdaki MSI anakart, onu da iade etmek durumunda bırakacaklar tahminen beni, 1 haftayı geçti hareket yok kargoda.
6. sipariş için ise aynı anakartı tekrar sipariş ediyorum. Bu anakartı kaçıncı sipariş edişim onu bile bilmiyorum. Artık ümidi kestim desktop'dan :) Yavaş yavaş leptop'a da alışmaya başladım, eksikliği hissedilmiyor. Bakalım artık kara tren ne zaman gelir.

Tam 2500TL X570 Tiachi sipariş ediyordum ki köprü fanının sesli çalıştığı yorumlarına denk geldim yabancı incelemelerde. Aynı segment bir ürün sipariş edecekken senin yorumuna denk geldim. Bu fiyata ürünü kargolarlarsa benim için çok iyi yine. Ama hiç ümidim yok :)

1589580173980.png

Bunlar da gelmezse ikinci ele bakmaktan başka çare kalmıyor.
Fark etmemişim Aorus Pro linkini senin paylaştığını :) Tekrardan sağ ol vaktini harcıyorsun benim için.
Bir problemin olursa ben de yardımcı olmak isterim mutlaka sana.

Belirttiğin linkteki ürün 21'inde kargoya verilecekti ancak 20'sinde kargoya verildi.
Şu an Üsküdar aktarma yolunda görünüyor. Dün yine Hepsiburada'dan Üsküdar aktarma üzerinden akım ölçer sorunsuzca kapıma kadar gelmişti. Bu sefer Üsküdar'a ulaşacağı ve dağıtıma çıkacağı yönünde inancım var nedense :)

Son olarak Techburda firması, ilk siparişimde bana A320 anakart yollayan firmadır. Bir art niyetleri olduğunu düşünmediğimden tekrar sipariş etmiş bulundum. Eğer kargo gelirse gönderdikleri ürünün doğru olup olmayacağını da çok merak ediyorum. Her ihtimale karşı servise gönderdiğim anakartın seri numarasını bile not ettim, ne olacağı belli olmaz Türkiye pazarında :)

1590008767058.png

Ne demek. Eskiden benim açtığım bisikletle alakalı kafa açan türden konularda sizi direkt etiketleyerek çağırırdım siz de yardımcı olurdunuz. Hadi onu geçiyorum benim yaptığımın 10 katını siz başka insanlara yapmışsınız. Yardım etmeyi borç bilirim. Bunun haricinde zaten anakart ve soğutma konusunda araştırma yapmayı severim. Bu konularda vakit harcarken keyif alıyorum.
Şu bilgisayarı sağ salim topladığınızda yaşananları özet geçecek bir konu bekliyorum sizden. İnceleme tadında olursa çok iyi olur. Ses yongasını eski kullandığınız ses kartıyla karşılaştırırsınız hatırladığınız kadarıyla vesaire.

Az önce geldi Aorus Pro anakart sağ salim :) Çok teşekkürler tekrardan.
MSI anakartı da bir ara iade ederiz, max tahmini teslim tarihi geçti geçiyor zaten.

@BilgisayarKurdu
Hocam ben de B450 B350 ve X370 arasında gidip geliyorum. Benim platform satılacak gibi. Elimde 1900 lira para olacak. 900-1000 lirasına anakart geri kalanına işlemci ve RAM alacağım. Bulduğum anakartlar şunlar:
Asus Prime X370 Pro: 900 liraya buldum pazarlıkla fiyat düşürürse çok rahatlarım. Ses yongası bizim bahsettiğimiz anakartlarla aynı. SupremeFX shieldı yok pek de önemli değil şahsen.
Asus B450F Gaming: 1150 TL'ye 3 farklı satıcı satıyor. Hemen hemen sıfır diyebiliriz ama bana göre ederi 1000 TL. Fiyat düşürse bile biraz sıkıntıda kalıyorum o yüzden pek buna sıcak bakmıyorum. Bir ara 950 TL'ye satıldığını gördüm sonra indirimi iptal etmişler.
Asus B350F Gaming: 900 lira civarında satılıyor B450F'den aşağı kalır yanı yok.
Gigabyte B450 Aorus Pro: Stokta yine kalmamış. 1250 TL'ye birisi satıyor sıfırmış. 1000 TL'ye düşüreceğini de pek zannetmiyorum.

Soracağım soru bu yongalarda 300 serisi almamın bir sakıncası var mı? Yani şu yönüyle sizi engelleyecek ya da eksik dediğiniz bir yer var mı? En uygun gördüğüm X370 oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı