Anakart tamiri ne kadar tutar?

Ksenon

Hectopat
Daha fazla  
BIOS'ta yanlış bir ayar yaptıktan sonra anakartımın bozulduğunu fark ettim. Ancak anakartın yandığını düşünmüyorum. Sizce tamiri ne kadar tutar?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a erişim sağlayabiliyormusunuz veya anakartın BIOS cd'si var mı oradan sıfırlama yapılabiliyor ya da BIOS pilini çıkartıp en az 5 dakika bekletin ayarlar sıfırlanabilir.

BIOS'a erişim sağlayabiliyormusunuz veya anakartın BIOS cd'si var mı oradan sıfırlama yapılabiliyor ya da BIOS pilini çıkartıp en az 5 dakika bekletin ayarlar sıfırlanabilir.
Denedim olmadı.
Benim anlamadığım RAM'leri sökünce anakarttan bip sesi geliyor. Bu anakartın çalıştığı anlamına gelmiyor mu?

Denedim olmadı.
Benim anlamadığım RAM'leri sökünce anakarttan bip sesi geliyor. Bu anakartın çalıştığı anlamına gelmiyor mu?
O bip sesi sistem'de donanımların hepsi tam olduğunu belli eder uzun bip sesi mi geliyor kısa bip sesi mi uzun bip sesi ram'lerin hatalı olduğunu gösterir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı