Aslında yazılım olması lâzım ama yapmadığım şey kalmadı. Önerin varsa bekliyorum.Nasıl bozulduğuna bağlı donanımı mı? Yazılımı mı bozuldu? Yazılım ise yardım edebilirim
BIOS pilini çıkarıp on saniye bekletinten sonra takın ve açın.Aslında yazılım olması lâzım ama yapmadığım şey kalmadı. Önerin varsa bekliyorum.
Denedim olmadı.BIOS'a erişim sağlayabiliyormusunuz veya anakartın BIOS cd'si var mı oradan sıfırlama yapılabiliyor ya da BIOS pilini çıkartıp en az 5 dakika bekletin ayarlar sıfırlanabilir.
O bip sesi sistem'de donanımların hepsi tam olduğunu belli eder uzun bip sesi mi geliyor kısa bip sesi mi uzun bip sesi ram'lerin hatalı olduğunu gösterir.Denedim olmadı.
Benim anlamadığım RAM'leri sökünce anakarttan bip sesi geliyor. Bu anakartın çalıştığı anlamına gelmiyor mu?
5 uzun bip sesi geliyor.O bip sesi sistem'de donanımların hepsi tam olduğunu belli eder uzun bip sesi mi geliyor kısa bip sesi mi uzun bip sesi ram'lerin hatalı olduğunu gösterir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.