TEKİNALP Hectopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Şubat 2019 #11 Ksenon dedi: 5 uzun bip sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yazılımsal olabilir ama RAM'lerden şüpheleniyorum yakınınız da internet kafe varsa bir ram alıp bilgisayara takın açmayı deneyin.
Ksenon dedi: 5 uzun bip sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yazılımsal olabilir ama RAM'lerden şüpheleniyorum yakınınız da internet kafe varsa bir ram alıp bilgisayara takın açmayı deneyin.
Ksenon Hectopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2019 #12 TEKİNALP dedi: Sorun yazılımsal olabilir ama RAM'lerden şüpheleniyorum yakınınız da internet kafe varsa bir ram alıp bilgisayara takın açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... RAM'leri başka bilgisayarda test ettirdim. Birisi çalışıyor.
TEKİNALP dedi: Sorun yazılımsal olabilir ama RAM'lerden şüpheleniyorum yakınınız da internet kafe varsa bir ram alıp bilgisayara takın açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... RAM'leri başka bilgisayarda test ettirdim. Birisi çalışıyor.