Anakart Tavsiyesi

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Biraz saçma sebeplerden ve uyum takıntımdan dolayı anakartımı değiştirmek istiyorum. Asus H270 F Gaming ve MSİ H270 Gaming M3 modelleri arasında kaldım. Önce MSI da karar kılmıştım fakat kasamdaki fanların Asus RGB destekli yani sadece Asus anakartlardan RGB kontrolü yapılabildiği ögrendim. Bu yuzden seçenekler arasına bu modeli de ekledim. Görüntü olarak kesinlikle MSI şahane ama uyum takıntım var, her şey uyumlu olmalı. Bu yüzden de bir yandan Asus almak istiyorum. Hangisi daha iyi olur?

Sistemim:
i7 6700
EVGA GTX 750 Ti
MSİ H110 PRO-D
Kingston 8GB DDR4 2133 MHZ RAM
1TB+500GB Seagate HDD
120GB Hi-Level SSD
Hadron 650W güç kaynağı

Diğer marka ve model anakart önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mantıksız isteğin yerine elindeki 750ti'ı satıp anakarta vereceğin paraya ekleyerek 1050ti al. En kötü ihtimalle RAM ekle.

Bu mantıksız isteğin yerine elindeki 750ti'ı satıp anakarta vereceğin paraya ekleyerek 1050ti al. En kötü ihtimalle RAM ekle.
Ya dedim ya. Takıntım var bu konuda. Herşey uyumlu çalışmalı. Işıklar , RGB ler falan. O yüzden alacağım. Bu arada ekran kartımı 1-2 sene sonra alacağım. Kartım gayet yeterli bir kart.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı