yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Kasamın içine bakarken terimden bir damla anakarta düştü. Hemen peçeteyle sildim. Anakarta herhangi bir şey olur mu?
Kasamın içine bakarken terimden bir damla anakarta düştü. Hemen peçeteyle sildim. Anakarta herhangi bir şey olur mu?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 19 Nisan 2021 #2 yusufemre2 dedi: Kasamın içine bakarken terimden bir damla anakarta düştü. Hemen peçeteyle sildim. Anakarta herhangi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz emekci'nin teri o.
yusufemre2 dedi: Kasamın içine bakarken terimden bir damla anakarta düştü. Hemen peçeteyle sildim. Anakarta herhangi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz emekci'nin teri o.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Nisan 2021 #3 Nereye düştüğüne bağlı. Devrelerin, lehimlerin vs üstüne düşmediği sürece çok problem olacağını sanmıyorum.
Nereye düştüğüne bağlı. Devrelerin, lehimlerin vs üstüne düşmediği sürece çok problem olacağını sanmıyorum.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 yusufemre2 dedi: Kasamın içine bakarken terimden bir damla anakarta düştü. Hemen peçeteyle sildim. Anakarta herhangi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakarta güç gelmiyorsa, ve devre elemanın üzerine gelmediyse bir şey olmaz.
yusufemre2 dedi: Kasamın içine bakarken terimden bir damla anakarta düştü. Hemen peçeteyle sildim. Anakarta herhangi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakarta güç gelmiyorsa, ve devre elemanın üzerine gelmediyse bir şey olmaz.
yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 SALOOWEN dedi: Nereye düştüğüne bağlı. Devrelerin, lehimlerin vs üstüne düşmediği sürece çok problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının 1 cm üstüne düştü.
SALOOWEN dedi: Nereye düştüğüne bağlı. Devrelerin, lehimlerin vs üstüne düşmediği sürece çok problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının 1 cm üstüne düştü.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Nisan 2021 #6 yusufemre2 dedi: Ekran kartının 1 cm üstüne düştü. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir devre vs var mıydı? Düz PCB'nin üstüne mi düştü?
yusufemre2 dedi: Ekran kartının 1 cm üstüne düştü. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir devre vs var mıydı? Düz PCB'nin üstüne mi düştü?
yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #7 SALOOWEN dedi: Herhangi bir devre vs var mıydı? Düz PCB'nin üstüne mi düştü? Genişletmek için tıkla... Mavi, yazı olmayan düz bir kısma düştü.
SALOOWEN dedi: Herhangi bir devre vs var mıydı? Düz PCB'nin üstüne mi düştü? Genişletmek için tıkla... Mavi, yazı olmayan düz bir kısma düştü.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Nisan 2021 #8 yusufemre2 dedi: Mavi, yazı olmaya düz bir kısma düştü. Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misiniz?
yusufemre2 dedi: Mavi, yazı olmaya düz bir kısma düştü. Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misiniz?
yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #9 Hocam telefon kullanmıyorum. SALOOWEN dedi: Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #10 yusufemre2 dedi: Mavi, yazı olmayan düz bir kısma düştü. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, takma kafana.
yusufemre2 dedi: Mavi, yazı olmayan düz bir kısma düştü. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, takma kafana.