Anakart üstündeki USB 2.0 bağlantısı çalışmıyor

Hacı selim

Kilopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, anakartımdaki USB 2.0 erkek pinleri sanırım arızalandı çünkü Wireless/Bluetooth kartımın Bluetooth kısmı bir çalışıyor daha sonra uzun süre çalışmıyor. Ayrıca kasanın önündeki 2.0 portları da çalışmıyor. Şu Bluetooth'un bağlantısı kopmasa yeter. Bu bağlantıyı başka türlü halledebilir miyim?

Dosya Ekleri

• ss.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 120
USB portları ile diğer donanımlar çalışıyorsa, sürücü kaynaklı da olabilir. Deneme yaptınız mı?

USB portları ile diğer donanımlar çalışıyorsa, sürücü kaynaklı da olabilir. Deneme yaptınız mı?
Denedim biraz değişik bir şey var Wireless çalışırken Bluetooth gidip geliyor. Uzun süredir kullanıyordum fakat son zamanlarda böyle olmaya başladı. Ön USB portları da çalışmayınca bir de bağlantı yerlerinde akışkanlık olduğunu gördüm. Bağlantı pinlerinde olduğunu düşünüyorum.

Hepsinin birden arıza vermesi zor. Adaptörü farklı bir PC'de deneyin derim. USB portlara da USB bellek takıp deneyebilirsiniz.

Takıyorum Bluetooth da aldığım hatayı alıyorum diğeri hiç çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• saasjpg.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 49
Chipset sürücüsünü güncelleyip deneyin. Olmazsa, adımları uygulayıp deneyin.

Sağ olun ama işe yaramadı. Başka türlü bağlantı sağlayamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB Hub ile deneyebilirsiniz.

Olabilir. USB 2.0 desteği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…