kerem_yucalan Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 85 9 Şubat 2021 #1 Kasanın içindeki 4 pinli kasa fanları için sys fan yok anakart üzerinde. Ne yapmam gerekir kasa fanlarını çalıştırabilmek için? PSU üzerinde de bağlantı yok. Son düzenleme: 9 Şubat 2021
Kasanın içindeki 4 pinli kasa fanları için sys fan yok anakart üzerinde. Ne yapmam gerekir kasa fanlarını çalıştırabilmek için? PSU üzerinde de bağlantı yok.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 SATA kablosunu Molex'e çeviren kablo alıp bağlayabilirsin.
kerem_yucalan Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 85 9 Şubat 2021 #3 PashaReyiz dedi: SATA kablosunu Molex'e çeviren kablo alıp bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... sata değil 4 pin PMW sağdaki gibi. Bana bunun gibi lazım sanırsam.
PashaReyiz dedi: SATA kablosunu Molex'e çeviren kablo alıp bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... sata değil 4 pin PMW sağdaki gibi. Bana bunun gibi lazım sanırsam.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 kerem_yucalan dedi: SATA değil 4 pin pmw sağdaki gibi. Bana bunun gibi lazım sanırsam. Eki Görüntüle 872773 Genişletmek için tıkla... Anakartınıda giriş PWM fan girişi yok anladığın kadarıyla yoksa Molex'ten bağlayabilirsiniz.
kerem_yucalan dedi: SATA değil 4 pin pmw sağdaki gibi. Bana bunun gibi lazım sanırsam. Eki Görüntüle 872773 Genişletmek için tıkla... Anakartınıda giriş PWM fan girişi yok anladığın kadarıyla yoksa Molex'ten bağlayabilirsiniz.
kerem_yucalan Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 85 9 Şubat 2021 #5 PashaReyiz dedi: Anakartınıda giriş PWM fan girişi yok anladığın kadarıyla yoksa Molex'ten bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PWM yok anakartta, kasa fanında da molex bağlantısı yok sadece PWM var. Benim almam gereken dönüştürücü tam olarak nedir? Kasa fanındaki PWM 4 pinli.
PashaReyiz dedi: Anakartınıda giriş PWM fan girişi yok anladığın kadarıyla yoksa Molex'ten bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PWM yok anakartta, kasa fanında da molex bağlantısı yok sadece PWM var. Benim almam gereken dönüştürücü tam olarak nedir? Kasa fanındaki PWM 4 pinli.
Xedes Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #6 o paraya 1200 watt psu alırdın