A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Ağustos 2020 #1 Anakartımın üzerinde böyle bir leke var. Sizce nedir bu? Oksitlenme değil değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2020
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.311 Makaleler 7 Çözümler 31 13 Ağustos 2020 #2 Oksitlenme değil de bir sıvı lekesi gibi duruyor. Anakartınızı ıslak bir şeyle mi temizliyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Ağustos 2020 #3 Xoloth dedi: Oksitlenme değil de bir sıvı lekesi gibi duruyor. Anakartınızı ıslak bir şeyle mi temizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Bana bilgisayarı toplarken elimden bulaşan ter gibi geliyor. Xoloth dedi: Oksitlenme değil de bir sıvı lekesi gibi duruyor. Anakartınızı ıslak bir şeyle mi temizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz değil mi? Son düzenleme: 13 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Xoloth dedi: Oksitlenme değil de bir sıvı lekesi gibi duruyor. Anakartınızı ıslak bir şeyle mi temizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Bana bilgisayarı toplarken elimden bulaşan ter gibi geliyor. Xoloth dedi: Oksitlenme değil de bir sıvı lekesi gibi duruyor. Anakartınızı ıslak bir şeyle mi temizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratmaz değil mi?
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 13 Ağustos 2020 #4 Elektronik sigaranın buharını kasanın içine üflemiyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Ağustos 2020 #5 TheYOLA dedi: Elektronik sigaranın buharını kasanın içine üflemiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sigara kullanmıyorum. Sıkıntı yaratır mı hocam? Bir kaç yerde buna benzer lekeler daha var. Artı 0 Eksi
TheYOLA dedi: Elektronik sigaranın buharını kasanın içine üflemiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sigara kullanmıyorum. Sıkıntı yaratır mı hocam? Bir kaç yerde buna benzer lekeler daha var.