Suatcan2112 Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Öncelikle selamum aleyküm arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 adet VGA çıkışı mevcut ekran çıkışlı olanda orijinal monitör bağlı. Fakat anakart çıkışlı olan boşta onu 2. ekran olarak kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2021
Öncelikle selamum aleyküm arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 adet VGA çıkışı mevcut ekran çıkışlı olanda orijinal monitör bağlı. Fakat anakart çıkışlı olan boşta onu 2. ekran olarak kullanabilir miyim?
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #2 İşlemci veya anakartınızda grafik işlemcisi varsa takılabilir.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Nisan 2021 #3 Suatcan2112 dedi: Öncelikle selamum aleyküm arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 adet VGA çıkışı mevcut ekran çıkışlı olanda orijinal monitör bağlı. Fakat anakart çıkışlı olan boşta onu 2. ekran olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anakartında ve işlemcinde Entegre Grafik varsa tabii ki.
Suatcan2112 dedi: Öncelikle selamum aleyküm arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 adet VGA çıkışı mevcut ekran çıkışlı olanda orijinal monitör bağlı. Fakat anakart çıkışlı olan boşta onu 2. ekran olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anakartında ve işlemcinde Entegre Grafik varsa tabii ki.
Suatcan2112 Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Pc baya eski 557260 dedi: Anakartında ve işlemcinde Entegre Grafik varsa tabii ki. Genişletmek için tıkla... Çağlar0707 dedi: İşlemci veya anakartınızda grafik işlemcisi varsa takılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl öğrenebilirim
Pc baya eski 557260 dedi: Anakartında ve işlemcinde Entegre Grafik varsa tabii ki. Genişletmek için tıkla... Çağlar0707 dedi: İşlemci veya anakartınızda grafik işlemcisi varsa takılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl öğrenebilirim
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Nisan 2021 #5 Suatcan2112 dedi: Hocam nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin APU , anakartta E-GPU olması gerek. Anakart ve işlemci modelini biliyorsan yaz. CPU-Z ile bakabilirsin.
Suatcan2112 dedi: Hocam nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin APU , anakartta E-GPU olması gerek. Anakart ve işlemci modelini biliyorsan yaz. CPU-Z ile bakabilirsin.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #6 Suatcan2112 dedi: Pc baya eski Hocam nasıl öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın özelliklerini biliyorsanız internetten öğrenebilirsiniz. Bilgisayarınızın özelliklerini CPU-Z yazılımı ile öğrenebilirsiniz.
Suatcan2112 dedi: Pc baya eski Hocam nasıl öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın özelliklerini biliyorsanız internetten öğrenebilirsiniz. Bilgisayarınızın özelliklerini CPU-Z yazılımı ile öğrenebilirsiniz.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 5 Nisan 2021 #7 İşlemcinizin marka modeli nedir? Bilmiyorsanız eğer, çalıştıra "dxdiag" yazarak öğrenebilirsiniz.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #8 FurkannC dedi: İşlemcinizin marka modeli nedir? Bilmiyorsanız eğer, çalıştıra "dxdiag" yazarak öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anakartında da gpu olabilir.
FurkannC dedi: İşlemcinizin marka modeli nedir? Bilmiyorsanız eğer, çalıştıra "dxdiag" yazarak öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anakartında da gpu olabilir.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 5 Nisan 2021 #9 Çağlar0707 dedi: Anakartında da GPU olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne? Ben hiç görmedim anakarta gömülü GPU. Örnek verir misiniz?
Çağlar0707 dedi: Anakartında da GPU olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne? Ben hiç görmedim anakarta gömülü GPU. Örnek verir misiniz?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Nisan 2021 #10 FurkannC dedi: Ne? Ben hiç görmedim anakarta gömülü GPU. Örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sağ altta işlemciye benziyor. Anakart evde değil şu an gösteremiyorum. Ama resmini bulursam gönderirim.
FurkannC dedi: Ne? Ben hiç görmedim anakarta gömülü GPU. Örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sağ altta işlemciye benziyor. Anakart evde değil şu an gösteremiyorum. Ama resmini bulursam gönderirim.