FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 5 Nisan 2021 #11 557260 dedi: Hocam sağ altta işlemciye benziyor. Anakart evde değil şu an gösteremiyorum. Ama resmini bulursam gönderirim. Genişletmek için tıkla... Resmi bekliyorum. Bakalım neymiş.
557260 dedi: Hocam sağ altta işlemciye benziyor. Anakart evde değil şu an gösteremiyorum. Ama resmini bulursam gönderirim. Genişletmek için tıkla... Resmi bekliyorum. Bakalım neymiş.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #12 FurkannC dedi: Ne? Ben hiç görmedim anakarta gömülü GPU. Örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mesela İntel G41 çipsetli anakartların grafik işlemcisi çipsete gömülü. Eskiden Nvidia chipsetli anakartlar da vardı.
FurkannC dedi: Ne? Ben hiç görmedim anakarta gömülü GPU. Örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mesela İntel G41 çipsetli anakartların grafik işlemcisi çipsete gömülü. Eskiden Nvidia chipsetli anakartlar da vardı.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 5 Nisan 2021 #13 FurkannC dedi: Resmi bekliyorum. Bakalım neymiş. Genişletmek için tıkla... Sadece bunlarda Intel ya da AMD yazacak. Bazı anakartlarda üstünde soğutucu oluyor. 557260 dedi: Sadece bunlarda Intel ya da AMD yazacak. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD'den bir örnek. Bunlar anakartta oluyor.
FurkannC dedi: Resmi bekliyorum. Bakalım neymiş. Genişletmek için tıkla... Sadece bunlarda Intel ya da AMD yazacak. Bazı anakartlarda üstünde soğutucu oluyor. 557260 dedi: Sadece bunlarda Intel ya da AMD yazacak. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD'den bir örnek. Bunlar anakartta oluyor.