SorryMyLife Kilopat Katılım 23 Mayıs 2018 Mesajlar 150 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #1 Merhaba, Ekran kartım vardı 3060. sattım mecbur olarak. Anakart üzerinden HDMI üzerinden bağladım ekran alamıyorum. Anakart üzerinde VGA ışığı yanıyor. Yaptığım işlem BIOS pilini çıkarttım bir sonuç alamadım neden yapabilir? Dosya Ekleri IMG20211027165754.jpg 143,8 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba, Ekran kartım vardı 3060. sattım mecbur olarak. Anakart üzerinden HDMI üzerinden bağladım ekran alamıyorum. Anakart üzerinde VGA ışığı yanıyor. Yaptığım işlem BIOS pilini çıkarttım bir sonuç alamadım neden yapabilir?
Çözüm V V VGAMonitorluAdam 27 Ekim 2021 Maalesef görüntü alamazsınız, kullandığınız işlemcide dahili GPU yok. Sadece görüntü almak için ucuz bir ekran kartı alıp kullanmanızı öneririm.
Maalesef görüntü alamazsınız, kullandığınız işlemcide dahili GPU yok. Sadece görüntü almak için ucuz bir ekran kartı alıp kullanmanızı öneririm.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 27 Ekim 2021 #2 İşlemcinizde dahili GPU yoktur. Artı 0 Eksi
KS KS SorryMyLife Kilopat Katılım 23 Mayıs 2018 Mesajlar 150 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #3 VGAMonitorluAdam dedi: İşlemcinizde dahili GPU yoktur. Genişletmek için tıkla... Intel i5 14400f işlemcim var Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: İşlemcinizde dahili GPU yoktur. Genişletmek için tıkla... Intel i5 14400f işlemcim var
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 27 Ekim 2021 #4 Maalesef görüntü alamazsınız, kullandığınız işlemcide dahili GPU yok. Sadece görüntü almak için ucuz bir ekran kartı alıp kullanmanızı öneririm. Artı 0 Eksi Çözüm
Maalesef görüntü alamazsınız, kullandığınız işlemcide dahili GPU yok. Sadece görüntü almak için ucuz bir ekran kartı alıp kullanmanızı öneririm.
KS KS SorryMyLife Kilopat Katılım 23 Mayıs 2018 Mesajlar 150 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #5 VGAMonitorluAdam dedi: Maalesef görüntü alamazsınız, kullandığınız işlemcide dahili GPU yok. Sadece görüntü almak için ucuz bir ekran kartı alıp kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... tamamdır cok teşekküler Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Maalesef görüntü alamazsınız, kullandığınız işlemcide dahili GPU yok. Sadece görüntü almak için ucuz bir ekran kartı alıp kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... tamamdır cok teşekküler