Arkadaşlar merhaba. MSI A320M-provh marka ve model bir anakarta sahibim. Geçtiğimiz günlerde bir yenileme yaptım.
Yeni bileşenler ve yeni bir kasa aldım. Aldığım kasanın modeli Cooler Master MB520 RGB. Bu kasanın ön tarafında 3 adet RGB fan bulunmakta ve Cooler Master sağolsun içinde bir RGB kontrolcü bizlere sunmuş fakat anakartın üzerinde jled1 diye bir söket var ve bariz belli. Bu bir RGB kontrol söketi. 4 pinli ve +12 3 pinde renkler için sağlanmış diye düşündüm. Hemen kullanım kılavuzuna da baktım ve doğru çıktı. İnternete birkaç araştırma yaptım ve MSI Gaming app denilen uygulamandan veya dragon Center denilen uygulamadan A320M Gaming anakart da kontrol edilebildiğini öğrendim uygulamaları yükledim fakat anakartım Gaming modeli olmadığı için MSI Gaming app zaten çalışmadı. Dragon Center da ise MSI mystic light keza çalışmadı. Şimdi kılavuzdan aldığım SS'i aşağıya bırakıyorum. O söketi nasıl kontrol edebiliceğimi bilenlerden de yardım bekliyorum. : D (bu arada orada şerit LED gösterildiğine bakmayın. Tüm RGB lerin çalışma prensibi aynı 1 uç +12v diğer volt uçları ayarlanabilir zaten bu sayede renkler oluşuyor : D)