Anakart USB 3.0 Port Montajı

40503

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar kasanın ön panel 3.0 bağlantısını anakarta yapmaya çalışıyorum fakat ne yaparsam yapayım bir türlü girmiyor. Biraz zorlayayım diyorum ses çıkıyor, ayrıca zarar vermek istemiyorum. Diğer bütün portları taktım düzgün bir tek o kaldı.

Hocam giriş çıkışların net fotoğraflarını atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz ama arkadaşında dediği gibi yanlış takma ihtimaliniz yok diye biliyorum bende.

Yanlış takmadım zaten hocam onu biliyorum da nedense tam oturmuyor anlatmak istediğim o ama çalışıyor şimdi denedim bir sıkıntı yok. Sadece monitörüme görüntü alamıyorum arkadaşlar. Konuyu farklı biryere taşıcak ama bilen var mı? Sistem daha yeni toplandı tüm kabloları takılı herşeyi tam ama görüntü alamıyorum.

Goruntu cikisini nerden aliyorsunuz ve kisa bir sistem bilgisi verebilir misiniz?
DVI çıkışı alıyorum. MSI Z170A GAMING M5, Intel Core i5 6600K, MSI R9 380 4G, Cooler Master GX-2 650W, Cooler Master Seidon 120V, Cooler Master Silencio 650 Pure, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8 2666MHz, WD 1TB Blue, Kingston SSDNow v300 120GB, ASUS VP247T.

Ekran kartinin farkli bir cikisindan ya da onboard cikistan goruntu almayi deneyin. Birde sistemi baslattiginizda bip hatasi veriyor mu. Speaker taktiysaniz ya da anakartta tumlesik ise bunu da kontrol edin eger hata veriyorsa ona gore bir yol izleyebiliriz.

Çözdüm şuan sorunu sadece biraz sabır herşeyi çözüyormuş. Biraz bekledim ve zaten görüntü geldi. Sistem parçaları tanıyordu sanırım o sıra. Sorun çözüldü konu kapanabilir. Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…