Anakart USB3_12 Port Kırılması

• Konuyu başlatan DormAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.358

DormAN

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sistemi monte ederken anakartın USB3_12 portunu kırdım. N'apabilirim? Fotoğrafları ekte;

1488664719442.jpg
1488664727109.jpg
1488664731441.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzeltme şansınız ne kadar var bilemiyorum ama pinler sadece yamulmuş gözüküyor.:(
Küçük uçlu bir pense yada cımbız yardımıyla düzeltmeyi deneyebilirsiniz. USB 3.0 portundan vazgeçerseniz pinlerin birbirlerine temas etmediğinden emin olduktan sonra sisteminizi kullanabilirsiniz.

Garanti'ye vermeniz size ancak zaman kaybı yaşatır. İşin ehli birine düzelttirirsiniz. Veya internette bunun gibi bir sürü mevcut video var.

Sağ taraftaki mesajlar kısmındaki her şeye tıklıyorum, oradaki tüm konulara yardımcı olmaya çalışıyorum. Sen niye bana saldırıyorsun ? Mesaj kasmaya çalıştığını biliyorum ama bu şekilde insanlara saldıramazsın.
Özür dilerim fakat mesaj kastığım falan yok. Forumda da beni bilen biliyor. Bir kişi daha 1 ay önce böyle yapıyordu. O yüzden böyle birşey sorma gereği duyuyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı