Osman Tunc Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #1 Bilgisayarın açılışından itibaren cpu ve anakart sıcaklıgı 90 ı buluyor google'a girdiğim an 97 oluyor bilgisayarı temizledim içindekileri yerine oturttum fakat durum bu yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarın açılışından itibaren cpu ve anakart sıcaklıgı 90 ı buluyor google'a girdiğim an 97 oluyor bilgisayarı temizledim içindekileri yerine oturttum fakat durum bu yardımcı olursanız sevinirim.
zevheri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 1.170 Makaleler 6 Çözümler 1 2 Mayıs 2016 #2 İşlemci fanı tam oturup oturmadığını kontrol et İşlemci fanını taktığına emin ol devam ederse termal macununu değiştir (çok kalın veya çok az sürme daha fazla ısınır) Bunlara rağmen devam ederse muhtemelen anakarttan kaynaklı bir sıkıntı vardır.
İşlemci fanı tam oturup oturmadığını kontrol et İşlemci fanını taktığına emin ol devam ederse termal macununu değiştir (çok kalın veya çok az sürme daha fazla ısınır) Bunlara rağmen devam ederse muhtemelen anakarttan kaynaklı bir sıkıntı vardır.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.968 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #3 Hangi program ile sıcaklıkları test ediyorsun? AİDA 64 kullan ve sonuçları bizimle paylaş.
B Burak Arda Balcı Hectopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #4 Fahrenheit olmasın o ? Bir sistemin o kadar ısınması mümkün değil, yanar gider.
Osman Tunc Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #5 Silinen üye dedi: Fahrenheit olmasın o ? Bir sistemin o kadar ısınması mümkün değil, yanar gider. Genişletmek için tıkla... Yok hocam derece baktim zevheri dedi: İşlemci fanı tam oturup oturmadığını kontrol et İşlemci fanını taktığına emin ol devam ederse termal macununu değiştir (çok kalın veya çok az sürme daha fazla ısınır) Bunlara rağmen devam ederse muhtemelen anakarttan kaynaklı bir sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Bu dediklerinizi yeni yaptim icini firca ile tekrar temizledikten sonra oldu bu olay
Silinen üye dedi: Fahrenheit olmasın o ? Bir sistemin o kadar ısınması mümkün değil, yanar gider. Genişletmek için tıkla... Yok hocam derece baktim zevheri dedi: İşlemci fanı tam oturup oturmadığını kontrol et İşlemci fanını taktığına emin ol devam ederse termal macununu değiştir (çok kalın veya çok az sürme daha fazla ısınır) Bunlara rağmen devam ederse muhtemelen anakarttan kaynaklı bir sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Bu dediklerinizi yeni yaptim icini firca ile tekrar temizledikten sonra oldu bu olay
Metin Demirbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #6 Bazen temizledikten sonra tam oturtamıyorsun fanı kontrol et tam oturması lazım.