Çözüldü Anakart ve ekran kartı RGB kablosu anakartta hangi pine takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

handaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kendim bir sistem topladım kablolamayı çözemedim. Bilgisayarcı kablolamaları yaptı ekran kartı ve anakart için RGB kablo alacağım hangi kabloyu almalıyım? Anakart üstünde hangi soketlere pinlere takacağım? Bilgisayarcı bütün RGB fanları birleştirip anakart üzerinde bir sokete takmış. Adreslenebilir RGB için 1 soket var dedi anakartta. Yardımcı olabilir misiniz? Anakartım Gigabyte B650 Eagle.

Bu kabloların ARGB soketlerini anakarta takacaksınız, birbirine takılıyorsa birleştirip 1 sokete takarsınız.

Tamamdır teşekkürler

Bu kabloların ARGB soketlerini anakarta takacaksınız, birbirine takılıyorsa birleştirip 1 sokete takarsınız.

Alt iki RGB soketinde kasanın ve sıvı soğutmanın fanlarının RGB'leri var sağ üstteki sokette sıvı soğutmanın pompasının üstündeki RGB var peki ben bu ekran kartı ve anakart RGB kabloları alıp taksam bu sefer pompa RGB devre dışı kalacak bu soketlerin üçüde birbirine geçiyor mu üçünüde bağlayıp tek bir anakarttaki sokete taksam üçünede RGB verir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_4610.jpeg
    166,8 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…