Azer Bülbül Hectopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2018 #1 Herkese iyi akşamlar, benim Asus M4A88t-m/USB3 modeli anakartım var. Alacağım ekran kartı anakarta uyar mı veya uyup uymadığını nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2018
Herkese iyi akşamlar, benim Asus M4A88t-m/USB3 modeli anakartım var. Alacağım ekran kartı anakarta uyar mı veya uyup uymadığını nasıl öğrenebilirim?
Samett61 Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 798 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2018 #2 Azer Bülbül dedi: Herkese iyi akşamlar, benim Asus M4A88t-m/USB3 modeli anakartım var. Alacağım ekran kartı anakarta uyar mı veya uyup uymadığını nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Alacağın ekran kartı marka modelini paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
Azer Bülbül dedi: Herkese iyi akşamlar, benim Asus M4A88t-m/USB3 modeli anakartım var. Alacağım ekran kartı anakarta uyar mı veya uyup uymadığını nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Alacağın ekran kartı marka modelini paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
Azer Bülbül Hectopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2018 #3 Samett61 dedi: Alacağın ekran kartı marka modelini paylaşırsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Alacağım ekran kartı asus rx 460 çift fanlı modeli
Samett61 dedi: Alacağın ekran kartı marka modelini paylaşırsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Alacağım ekran kartı asus rx 460 çift fanlı modeli