X xSloxy Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #1 Merhaba, ben bilgisayarıma bir anakart ve bir işlemci takmak istiyorum. Bu bileşenleri taktığımda bilgisayarda bir şey kurmama gerek var mı?
Merhaba, ben bilgisayarıma bir anakart ve bir işlemci takmak istiyorum. Bu bileşenleri taktığımda bilgisayarda bir şey kurmama gerek var mı?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 11 Ocak 2022 #2 xSloxy dedi: Merhaba, ben bilgisayarıma bir anakart ve bir işlemci takmak istiyorum. Bu bileşenleri taktığımda bilgisayarda bir şey kurmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Anakarttaki bileşenlerin sürücülerini ve chipsetin aynı değilse chipset sürücünü kaldırman gerekir.
xSloxy dedi: Merhaba, ben bilgisayarıma bir anakart ve bir işlemci takmak istiyorum. Bu bileşenleri taktığımda bilgisayarda bir şey kurmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Anakarttaki bileşenlerin sürücülerini ve chipsetin aynı değilse chipset sürücünü kaldırman gerekir.