Deizzreiss Femtopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Merhaba anakart ve işlemci değiştirdim, ikisinin uyumlu olduğundan eminim. Ama açma tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Her şeyi denedim Power Switch kablosu biraz değişik bu yüzden mi acaba? Power Switch kablosu olarak düşündüğüm kablo bu. Dosya Ekleri 16644782452701532688777085597123.jpg 116,1 KB · Görüntüleme: 61 16644782101921302557448242663878.jpg 255,2 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2022
Merhaba anakart ve işlemci değiştirdim, ikisinin uyumlu olduğundan eminim. Ama açma tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Her şeyi denedim Power Switch kablosu biraz değişik bu yüzden mi acaba? Power Switch kablosu olarak düşündüğüm kablo bu.
Batuhan6638 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 641 Çözümler 7 Yer Yozgat 29 Eylül 2022 #2 O Power Switch olmayabilir öyle olmuyor diye biliyorum ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin. Artı 0 Eksi
O Power Switch olmayabilir öyle olmuyor diye biliyorum ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin.
LSL Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 679 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 Uzay montaj olarak çalıştırmayı deneyin veya BIOS'u sıfırlayın olmazsa anakartta arıza var mı diye bakabilirsiniz şu anlık aklıma gelenler bunlar. Artı 0 Eksi
Uzay montaj olarak çalıştırmayı deneyin veya BIOS'u sıfırlayın olmazsa anakartta arıza var mı diye bakabilirsiniz şu anlık aklıma gelenler bunlar.
KS KS Deizzreiss Femtopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #4 LSL dedi: Uzay montaj olarak çalıştırmayı deneyin veya BIOS'u sıfırlayın olmazsa anakartta arıza var mı diye bakabilirsiniz şu anlık aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için anakart bugün geldi sorun olmayacagını dusunmustum ama her sey normalken acilmaması çok saçma Artı 0 Eksi
LSL dedi: Uzay montaj olarak çalıştırmayı deneyin veya BIOS'u sıfırlayın olmazsa anakartta arıza var mı diye bakabilirsiniz şu anlık aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için anakart bugün geldi sorun olmayacagını dusunmustum ama her sey normalken acilmaması çok saçma
LSL Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 679 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #5 Deizzreiss dedi: Teşekkür ederim cevabınız için anakart bugün geldi sorun olmayacagını dusunmustum ama her şey normalken acilmaması çok saçma. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi deneyin hocam olmazsa tekrar yazın çözüm üretelim. Artı 0 Eksi
Deizzreiss dedi: Teşekkür ederim cevabınız için anakart bugün geldi sorun olmayacagını dusunmustum ama her şey normalken acilmaması çok saçma. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi deneyin hocam olmazsa tekrar yazın çözüm üretelim.
KS KS Deizzreiss Femtopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #6 Batuhan6638 dedi: O Power Switch olmayabilir öyle olmuyor diye biliyorum ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için bunu denediğimde işe yaramadı Artı 0 Eksi
Batuhan6638 dedi: O Power Switch olmayabilir öyle olmuyor diye biliyorum ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için bunu denediğimde işe yaramadı
P Pala2 Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ağustos 2023 #7 Deizzreiss dedi: Teşekkür ederim cevabınız için bunu denediğimde işe yaramadı Genişletmek için tıkla... merhaba sorunu çözebildiniz mi sonra? Artı 0 Eksi
Deizzreiss dedi: Teşekkür ederim cevabınız için bunu denediğimde işe yaramadı Genişletmek için tıkla... merhaba sorunu çözebildiniz mi sonra?