Anakart ve işlemci değiştirmek vs hazır sistem almak

Bütçe
30000
Merhaba anakart servisine ulastim.

Intel servisine nasil ulasacagim satici hb. Hb uzerinden aldim ama, intel islemci servis numarasi veremiyorlar. Intel kutusu olan varsa servis telefon no sunu soyleyebilir mi?

Intel servisine nasil ulasacagim satici hb. Hb uzerinden aldim ama, intel islemci servis numarasi veremiyorlar. Intel kutusu olan varsa servis telefon no sunu soyleyebilir mi?
Veya mail adresini?

Intel servisine nasıl ulasacagim satici HB. HB uzerinden aldim ama, Intel islemci servis numarasi veremiyorlar. Intel kutusu olan varsa servis telefon no sunu soyleyebilir mi?

Veya mail adresini?

Alinan yere gore degisebilir servis. Tabii genel Intel servisi var mı bilemem ama garantisi, servisi degisebiliyor aldığın yere gore. Bende de Intel 12400F ve kutusu var ama bulamiyorum nereye koydugumu.

Bence eldeki PSU falan var ya, daha mantikli toplamak. SSD de varsa onu da almayabilirsin. Ama RAM uymaz. Elindeki kasa ekran kartini destekliyorsa kasaya da gerek yok bence. Minimum;
Burada palit yerine Gainward 4070 alsam olmaz mı? fark nedir? daha ucuz diye soruyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…