İlk önce laptop istedim belki üniversitede kullanırım demiştim ama fiyatlar biraz sıkıntı o yüzden masaüstüne yönelme kararı aldım ki bu da beni parçalar ne işe yarar, markaların farkları gibi şeyleri öğrenmeye itti. Şu an bayağı bilgim az o yüzden bilen birileri iyi olur bilenden kastım teknik bilgi sahibi olanlar kendi anakartını önerenlerden bahsetmiyorum.
Arada LoL oynarım film izlerim onun dışında çoğunlukla ders amaçlı kullanacağım. Fiyatına değmesini ve kısa ömürlü olmamasını istiyorum, şimdiden teşekkürler.
Bütçe zararı olmayacak şekilde minimumda tutulması rica olunur.
Ama laptop ısınma sorunu batarya sorunuyla bana çok sorunlu geldi.
Birde 2500 liralık bir laptopa bakıyorum sadece ofis işleri için yazıyor ondan bana sıkıntılı geliyor.
HP 15-DB1074NT AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP 15-DB1074NT AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!