Yakın zamanda (1-2 ay) işlemcimi değiştirmek istiyorum çok daha iyi bir işlemci ile fakat birkaç arkadaşımın da bana dediğine göre istediğim işlemciler benim anakartım ile uyuşmuyormuş. Bilgisayar donanımı hakkında küçücük bile fikrim olmadığı için motherboard ve işlemci önerisi istiyorum.
Özür diliyorum uykulu halimde yazdığım için o ayrıntıları kaçırmışım
Kullanım amacım çoğunlukla Gaming odaklı olacak.
İşlemci ve anakart ile birlikte toplam 1500 ile 1800 TL arası olur. Motherboard'ların ve Gaming için güzel işlemcilerin fiyatlarını tam olarak araştıramadım o yüzden iyi bir performans sağlayacak ise, 2000 TL'ye kadar çıkartabilirim bütçemi.
i5 8400 işlemci, Gigabyte B360M-DS3H anakart ve 8 GB DDR4 RAM alınabilir. RAM 2666 MHz olsun.
Bütçenize çok rahat sığıyor.
Biraz beklerim eldeki işlemci, RAM ve anakart üçlüsünü satarım derseniz, daha iyi bir sistem toplayabiliriz.
i5 8400 işlemci, Gigabyte B360M-DS3H anakart ve 8 GB DDR4 RAM alınabilir. RAM 2666 MHz olsun.
Bütçenize çok rahat sığıyor.
Biraz beklerim eldeki işlemci, RAM ve anakart üçlüsünü satarım derseniz, daha iyi bir sistem toplayabiliriz.
Teşekkürler hızlı cevap için. Maalesef biraz erkenci davranacağım alma konusunda biraz Önerdiğin parçalara baktım performansa göre gayet makul fiyatlar bence. Teşekkürler yeniden.