Halihazırda DDR3 sistemim var. Anakart sıkıntılı biraz yaptırmak yerine yeni sistem için önerilerinizi bekliyorum. İkinci el olarak toplıyabileceğim sistem tavsiyesi lazım. Önceden sistemi değiştirmeyi düşündüğüm için RAM'leri yükseltmedim. Kullanım amacım sadece LoL Valorant vs.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Hocalarım siz en azından şu sokette anakart al ucuz işlemciler uyar derseniz ben ona yakın bir şey bakarım. Çünkü AMD anakartlar işlemcilerden hiç anlamıyorum hangi soketi alayım ki ucuz işlemci takabileyim ona göre yazacağınız özellikte arama yapacağım. Mesela AM4 sokete ucuz bir işlemci takabilir miyim?
Anakart alınabilir fakat RAM'leri degiştirmen gerekir çünkü o anakart DDR4 ama senin RAM'lerin DDR3 uymaz yani sana tavsiyem şudur;
RAM'leri satman.
Ekran kartını satman
250 TL bulduğun anakartı alıp
Yanına da ikinci el ya da sıfır APU bir işlemci alman daha iyi olur sadece Valorant ve LoL oynuyorum dediğin için yani ayrıdan ekran kartı almana gerek kalmayacak.(Ryzen 3 2200G ya da Ryzen 5 3400G örnek olarak işlemci için)
16 GB çift modül DDR4 RAM de aldın mı sistemin hazırdır. Benim tavsiyem bu şekilde.
Anakart alınabilir fakat RAM'leri degiştirmen gerekir çünkü o anakart DDR4 ama senin RAM'lerin DDR3 uymaz yani sana tavsiyem şudur;
RAM'leri satman.
Ekran kartını satman.
250 TL bulduğun anakartı alıp.
Yanına da ikinci el ya da sıfır APU bir işlemci alman daha iyi olur sadece Valorant ve LoL oynuyorum dediğin için yani ayrıdan ekran kartı almana gerek kalmayacak.(Ryzen 3 2200G ya da Ryzen 5 3400G örnek olarak işlemci için)
16 GB çift modül DDR4 RAM de aldın mı sistemin hazırdır. Benim tavsiyem bu şekilde.