Anakart ve işlemci tavsiyesi

Sen daha iyi bilirsin dostum ben anakartlara bakarken ASUS'un sitesinde girince orada gördüm ondan dedim. Sen bilirsin sana soriyim diye.

Sen daha iyi bilirsin dostum ben anakartlara bakarken ASUS'un sitesinde girince orada gördüm ondan dedim. Sen bilirsin sana soriyim diye.

Bir de bu anakarta bakarken ASUS'un diğer anakartlarına baktım ASUS TUF B760M-E D4'dü galiba nasıl bir anakart 1,500 TL falan oynuyor iki anakart arasında bu anakart iyi bir anakart mı farkı ne oluyor.

Son düzenleme:

DDR4 anakart için o kadar fark ödemeye gerek yok. Ddr5'e geçeceksen B760'ın ddr5 modellerine bakalım. Mevcut RAM'lerini kullanamazsın yalnız.

DDR4 anakart için o kadar fark ödemeye gerek yok. DDR5'e geçeceksen B760'ın DDR5 modellerine bakalım. Mevcut RAM'lerini kullanamazsın yalnız.

Hee pek bir farkı yok diyorsun yani ozmaan anlamı yok tabii. Bu anakart 5.600 civarı DDR5 modeli çok pahalıysa almam.

Hee pek bir farkı yok diyorsun yani ozmaan anlamı yok tabii. Bu anakart 5.600 civarı DDR5 modeli çok pahalıysa almam.

Bu civarlarda alınabiliyor.

Peki bu anakarttan bu yazacağım anakartın farkı nedir bu anakartlar arasında fiyat farkı var ama bir özellik exraları var mı? ASUS TUF Z690-Plus bu da DDR5 bir anakart fark nedir?
Bir arkadaşın bir tanesi iş için kullanmayacaksan i7 almanın bir anlamı yok dedi sence de öyle mi?

Senin o kadar uçmana gerek yok. Arkadaşın ile iletişimi bırak. Bakın şimdi ne belirttiğiniz bütçede kalıyorsunuz ne de tam olarak ne istediğinizi acikliyorsunuz. Durmadan farklı öneri kafa karışıklığı ve yorulmaya neden oluyor

Aslında amacım bana oyun oynatacak kadar bir PC oluştursak yeter.

Aslında amacım bana oyun oynatacak kadar bir PC oluştursak yeter.

Anlıyorum orası öyle de. Şimdi bütün sistem özelliklerini ve olabilecek en yüksek Bütçeni söyle. İyisini almak için mevcut sisteminden parçalar satarız gerekirse.

Anlıyorum orası öyle de. Şimdi bütün sistem özelliklerini ve olabilecek en yüksek bütçeni söyle. İyisini almak için mevcut sisteminden parçalar satarız gerekirse.

Kanka önce bana şunu açıkla yeni çıkan bir oyunun minimum sistem gereksiniminde işlemci i7 5 veya 6 ncı nesil istiyorsa ben bu oyunu i5 12 veya 13 ncü nesilde oynar mıyım?

Kanka önce bana şunu açıkla yeni çıkan bir oyunun minimum sistem gereksiniminde işlemci i7 5 veya 6 ncı nesil istiyorsa ben bu oyunu i5 12 veya 13 ncü nesilde oynar mıyım?

Tabii, zaten bir seri, nesil olarak ilerledikçe gücü artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…