Anakart ve işlemci tavsiyesi

Tabii, zaten bir seri, nesil olarak ilerledikçe gücü artıyor.

Ben öyle olduğunu bilmiyordum. Şu an alacağım tüm parçaların hepsini alacak bütçem yok zaten dediğim gibi PC kullanıyorum amacım PC'yi yavaş yavaş güncellemek PC'deki tek yeni parça ekran kartı diğer tüm parçalar çok eski ve gürültülü uğultulu düzgün çalışmıyor bende yavaş yavaş güzel çok da pahalı olmayacak bir şekilde almayı planlıyorum ilk olarak anakart SSD ve RAM almak istiyorum bunun taksiti bitince işlemci almayı düşünüyorum tabii pek bileşenlerden anlamadığım için seni daralıyorum böyle kusura bakma olur mu sende haklısın sürekli şu nasıl bu nasıl deyip şişirdim kafanı.

İlk işlemciyi ve anakartı al. İlk anakartı alıp sona işlemciyi saklarsan, işlemci alana kadar eskiyi kullanamazsın zaten. 12 13 bin bütçe ile en mantıklısı aşağıdaki oluyor.

Bütçemi çok zorlamak istemiyorum dersen, anakart ve güç kaynağı olarak aşağıdakini al. 550W, 3060 için yeterli olur fakat gelecekte aldığın ekran kartını, modeline bağlı olarak kaldırmayabilir. Örneğin RTX 4070 takarsan kurtarıyor yine.

Mağazadan alabiliyorsan bu.

Yoksa bu.

Kanka aynı hesaba gelmiyor mu ama? Şu an mesela bana söylediğin anakartı alsam şu an takacağım işlemciyi daha sonra neden takamıyorum ki aynı anakart aynı işlemci ama?

Kanka aynı hesaba gelmiyor mu ama? Şu an mesela bana söylediğin anakartı alsam şu an takacağım işlemciyi daha sonra neden takamıyorum ki aynı anakart aynı işlemci ama?

Gerçi eski bileşenlerin duruyor. Yeni aldıklarını takmaz, işlemci gelince toplu halledersin

Gerçi eski bileşenlerin duruyor. Yeni aldıklarını takmaz, işlemci gelince toplu halledersin

Yok takmayacağım hepsini aldığımda takarım. kanka ismin nedir İstanbul da mısın? Kaç gündür konuşuyoruz hiç sormadım.

Yok takmayacağım hepsini aldığımda takarım. kanka ismin nedir İstanbul da mısın? Kaç gündür konuşuyoruz hiç sormadım.

Hakan ben, İstanbul'da değilim ne yazık ki. Memnun oldum.

Moderatörler gereksiz mesajı basacak muhtemelen

Hakan ben, İstanbul'da değilim ne yazık ki. Memnun oldum.

Moderatörler gereksiz mesajı basacak muhtemelen

Bende metin memnun oldum.

@nexpugnable
Kardeşim sen bana anakarat işlemci tavsiyesi ver anakartı alacağım ben çünkü.
i5 işlemci almaya karar verdim ama biraz iyi bir anakart seçelim ileride istersem i7'ye anakaart ve başka bileşen değişimi yapmaya gerek kalmadan değiştirebileyim.

Son düzenleme:

H610 da alsan 13. Nesil ile aynı soketi kullanıyor. Sıkıntı olmaz yani. Yukarıda yolladım parçaları ya zaten

H610 da alsan 13. nesil ile aynı soketi kullanıyor. Sıkıntı olmaz yani. Yukarıda yolladım parçaları ya zaten

Tamamdır

H610 da alsan 13. nesil ile aynı soketi kullanıyor. Sıkıntı olmaz yani. Yukarıda yolladım parçaları ya zaten

Reis sana bir şey soracağım PC'yi güncelleyelim dedik sorun çıktı kaldı. PC çalışıyor ekran gidiyor sebebi nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…