R Reice Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 11 30 Temmuz 2019 #1 Yeni bilgisayar kasası almayı düşünüyorum ancak anakartımı takabilir miyim şüphelerim var. Acaba her anakart, her kasaya uyar mı?
Yeni bilgisayar kasası almayı düşünüyorum ancak anakartımı takabilir miyim şüphelerim var. Acaba her anakart, her kasaya uyar mı?
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 30 Temmuz 2019 #2 Kasanız ATX formatında ise ATX ve mATX anakartları destekler. Çoğu kasa ATX anakart destekliyor. Emin olmak için sistem bileşenlerinizi yazmalısınız.
Kasanız ATX formatında ise ATX ve mATX anakartları destekler. Çoğu kasa ATX anakart destekliyor. Emin olmak için sistem bileşenlerinizi yazmalısınız.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 30 Temmuz 2019 #3 Hayır. Mevcut anakartınız ve alacağınız kasa nedir?
R Reice Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 11 30 Temmuz 2019 #4 Caner Uncu dedi: Hayır. Mevcut anakartınız ve alacağınız kasa nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa : Elba Q10 Gamer Siyah Kırmızı Led Panel Atx Kasa 3 Adet Fan - GittiGidiyor Ekran Kartım : H97M-E HakanCT dedi: Kasanız ATX formatında ise ATX ve mATX anakartları destekler. Çoğu kasa ATX anakart destekliyor. Emin olmak için sistem bileşenlerinizi yazmalısınız. Genişletmek için tıkla... Kasa : Elba Q10 Gamer Siyah Kırmızı Led Panel Atx Kasa 3 Adet Fan - n11.com Anakartım : H97M-E asus Son düzenleme: 31 Temmuz 2019
Caner Uncu dedi: Hayır. Mevcut anakartınız ve alacağınız kasa nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa : Elba Q10 Gamer Siyah Kırmızı Led Panel Atx Kasa 3 Adet Fan - GittiGidiyor Ekran Kartım : H97M-E HakanCT dedi: Kasanız ATX formatında ise ATX ve mATX anakartları destekler. Çoğu kasa ATX anakart destekliyor. Emin olmak için sistem bileşenlerinizi yazmalısınız. Genişletmek için tıkla... Kasa : Elba Q10 Gamer Siyah Kırmızı Led Panel Atx Kasa 3 Adet Fan - n11.com Anakartım : H97M-E asus