S2h da hic yoktan mosfet var ve o monitor cok pahali reis msi kaliteli bir marka ama gigabaty kart fp yanlissam duzelt mosfetten dolayi diyorum o anakartta kaliteli
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
bu butce bile beni zorluyor hocam o anakarttin digeri den te farki yanlisim varsa duzelt hocam 4 ram slotu digerinde 2 baska farki varsa hocam beni aydinlat herkes samsung monitörü önermis ve seh anakarti 550+1400=1950-1550=400 yani 400 lira daha koymam demek o da imkansiz monitör guzel monitor ama her şey bütçe bu cevabi buraya yaziyorum ama herkese şöyluyorum yanlis anlamayin
Gigabyte B450 AORUS M AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!