Anakart ve NVMe.2 SSD Gen uyumu

Madrazo

Decapat
Anakartım Gen 2 destekliyor, alacağım SSD ise Gen 3 destekliyor. Uyum sorunu yaşar mıyım? Eğer uymuyor ise 120GB F/P Gen 2 destekli SSD tavsiye eder misiniz?

Vaat edilen hızı alamazsın. 1200 MB/s civarında hızlar alınıyor Gen 2 ile. Masaüstü kullandığına göre m.2 SSD almak yerine SATA SSD almanı tavsiye ederim. Hem fiyat açısından çok daha etkili hem de o aldığın yüksek hızları normal kullanıcı isen pek de kullanmayacaksın. SATA SSD'lerin hızları yeterli.

Vaat edilen hızı alamazsın. 1200 MB/s civarında hızlar alınıyor Gen 2 ile. Masaüstü kullandığına göre m.2 SSD almak yerine SATA SSD almanı tavsiye ederim. Hem fiyat açısından çok daha etkili hem de o aldığın yüksek hızları normal kullanıcı isen pek de kullanmayacaksın. SATA SSD'lerin hızları yeterli.

120GB SSD 1TB HDD şeklinde depolama alıcaktım. SSD için işletim sistemi oyunlarıda HDD’ ye atıcaktım. Düşündüğüm şey mantıklı mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı